accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megéri olcsó laptopot venni?

utazomajom /

Mennyire lehet bölcs dolog olcsó laptopot vásárolni, pláne használt kivitelben? A cikkel azoknak szeretnénk segíteni, akik talán ebben a pillanatban is vacilálnak a kérdésen.

Ígérjük, hogy sokat tisztulhat a kép. Érdemes tehát velünk tartani, mert transzparensen megvilágítjuk a döntéshozatal legfőbb aspektusait.

Egy olcsóbb laptop megvétele vajon több kockázattal jár?

Nem feltétlenül. Sőt, igazából azt sem lehet kizárni, hogy egy drágább készülék beszerzésével az ember nem tud melléfogni. Ki lehet tehát jelenteni, hogy a gépek ára és a teljesítménye közé nem mindig lehet egyenlőségjelet tenni.

Viszont érdemes körülnézni a hasznaltlaptop.eu kínálatában található olcsó laptopok között, hiszen a kedvező árért cserébe kapott minőség igencsak meggyőző. Ide kívánkozik az is, hogy ma már a használt gépekben is bátran lehet bízni.

Hogy választ adjunk tehát a címben feltett kérdésre, igenis megérheti egy olcsóbbnak számító változat mellett letenni a voksot. Feltéve persze, ha mindez kellő körültekintés és odafigyelés mellett történik.

Miért érheti meg olcsóbb laptopot vásárolni?

A kérdést akár úgy is feltehettük volna, hogy olcsóbb és használt opciót érdemes-e kiválasztani? Már csak amiatt is, mivel érdekes módon így kisebb lehet a hardveres meghibásodás valószínűsége. Statisztikailag alátámasztott tény, hogy az új gépeknél bizony ebből a szempontból nagyobb a rizikó.

A következő beszédes érv az úgynevezett “fürdőkád görbe.” Az elsőre furcsának ható fogalom az idő előrehaladtával arányosan bekövetkező meghibásodás gyakoriságát és valószínűségét mutatja meg, és szintén a használt darabok felé billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét.

Látványos értékcsökkenéstől sem kell tartani akkor, ha nem egy a gyártószalagról frissen levett hordozható számítógép beszerzése mellett foglalunk állást. Miközben környezettudatossági szempontból is hozhatunk egy helyes döntést, elvégre kevésbé növeljük így az ökológiai lábnyomunkat.

Az alábbiak fényében is megérheti egy használt és olcsóbb gép mellett dönteni

Amennyiben korrekt, megbízható forrásból sikerül beszerezni, akkor egy használt laptop jó eséllyel az első perctől kezdve használatra kész. Szinte ahogy hazaértünk vele, már fel is lehet nyitni és indulhat a munka, a játék vagy a szörfözés az interneten.

A legjobbat pedig talán még nem is említettük! Merthogy a garanciális feltételek által nyújtott biztonságérzetről sem kell lemondani azzal, hogy nem egy vadonatúj szerkezetet választunk. Mindössze annyi a feladat, hogy korrekt forrást válasszunk a beszerzéshez.

Minden út oda vezet tehát, hogy egy használt laptop megvásárlása is lehet nyerő ötlet. Arra viszont mindenképp figyeljünk, hogy a vásárlás leinformálható forrásból történjen, és a garanciáról se feledkezzünk meg.

Ajánlatok