accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ajándék ötletek utazóknak Karácsonyra!

utazomajom /

Jöjjön néhány olyan ajándék, amit szerintem érdemes lehet megfontolni, ha az utazás szerelmes ismerősöd, barátod, párod szeretnéd meglepni. Főként külföldi linkeket fogok megosztani, hiszen nem szeretnék egyik üzletnek sem reklámot csinálni. A Karácsony közelsége és a posta kiszámíthatatlansága miatt azonban érdemes lehet belföldről beszerezni a termékeket.

1. Polaroid fényképezőgép

Egy polaroid fényképezőgépet én is beszereztem. Ez ugye az a gép, ami azonnal kiadja az elkészült képet. Nyomtatás helyett a papírra hővel “fest”. Szerintem nagyon ötletes. Ha utazás közben találkozol hasonló gondolkodású utazókkal, kedves emberekkel, egy kis közös emléket adhatsz nekik. Ha egyszer megnyomtad a gombot, nem tudsz rajta módosítani, ami miatt én különösen szeretem. Hátránya, hogy nagyon drága bele a papír (kb. 160 Ft / kép) és nagyon pici (54mm x 89mm).

2. instant nyomtató

A fenti megoldáshoz hasonló, viszont ebben az esetben a telefonodon lévő fotókat tudod Bluetooth segítségével kinyomtatni bárhol. Nekem azért tetszik a másik megoldás jobban, mert ott van egy “bája”, ha elrontod a képet. Itt viszont simán módosítasz rajta, vagy épp újat készítesz és csak a legjobbat nyomtatod ki. Ki hogy szereti.

3. Klasszikus kaparós térkép

Egy régi motoros, a kaparós térkép. Egyszerűen egy érme segítségével színessé teheted azokat az országokat, ahol már jártál. Egyetlen hibája, hogy a kis országoknál nehézkes a kaparás. Ebből talán érdemesebb a minőségi darabot választani, mert az olcsó kínai darabok eddig nem igazán jöttek be. Persze csak ha ki szeretnéd tenni!

4. Kommunikációt segítő póló

Egyszerűen az ikonok segítségével könnyebb megértetni magad külföldön ha nincs közös nyelvetek a helyivel. Ráadásul a többi hátizsákos utazót is felismered! Párezer forintért rendelhető.

5. Utazómajom naptár

Az utazáshoz idő és pénz kell. Abban eddig is segítettünk, hogy a lehető legolcsóbban juss el álmaid úti céljára, most abban nyújtunk támaszt, hogy mikor tedd. Tudtad, hogy jövőre mindössze 11 szabadság kivételével 56 napot utazhatsz? Ráadásul menő, ha a faladon egy limitált kiadású utazómajom naptár lóg.

6. Ruha rendező tárolók

Én nagyon szeretem utazásaim alatt használni az ilyesfajta tárolókat, hiszen a tiszta ruháim nem keverednek a szennyessel, illetve nem kell mindent feltúrni, hogy megtaláljam amit keresek. Ráadásul vízálló, így nem lesznek nedvesek a ruháid ha esetleg a repülőtéren elered az eső amíg pakolják a bőröndöket.

7. Bőröndre húzható anyag

Érdemes használni olyan gumiszerű védőruhát, amit a bőröndre húzva egyrészt egy kis védelmet nyújt a reptéri szarkák ellen, másrészt pedig könnyebben észreveszed és nem cseréled össze egy nagyobb repülőtereken mások poggyászaival.

8. Felcsíptethető kézfertőtlenítő

Nagyon hasznos tud lenni az ilyen kézfertőtlenítő, hiszen azonnal hozzáférsz amikor csak szükséged van rá. Sokszor azért nem használjuk, mert egyszerűen nincs kedvünk megkeresni a táska alján.

A legjobb persze, ha élményeket, utazást adsz a szeretteidnek. A legújabb ajánlatainkat itt találod: megnézem

Ajánlatok