accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Egyesült Királyság /

12 napos európai ROAD TRIP nyáron 7 nap szabiból, 7 fős lakóautóval akár napi 5.210 Ft-ért!

12 napos európai ROAD TRIP nyáron 7 nap szabiból, 7 fős lakóautóval akár napi 5.210 Ft-ért!
Ár: 171.700 Ft
június 1 - 12
!
Az ajánlat 1809 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Szlovénia ⟹ London lakóautós ROAD TRIP

Olcsóbb szállások

7 fős lakóautóban, részleteket lásd lent

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)
 • Ez az ajánlat egy ún. Relocation lehetőségről szól, ami azt jelenti, hogy a lakóautót el kell szállítani az előző bérlőjétől a következőig, meghatározott helyről, meghatározott helyre, esetünkben Szlovéniából Londonba, legfeljebb 12 nap alatt, ami maximum +5 nappal egészíthető ki pluszdíjért.
 • Az ajánlat benzinköltséget és a kempingek költségeit nem tartalmazza. A 171.700 forint ezek alapján két fő esetén van számolva fejenként. A napi 5.210 forint pedig 7 főre, mivel 7 fős a lakóautó.
 • Ingyenes RV (Recreational Vehicle = lakóautó) kemping térképadatbázisok: CamperContact, Our Bumble, de sok másik is van még…
 • 2019. május 11. és június 9. között bármikor felvehető az autó, de a 7 nap szabi csak az adott időpontban tud működni (június 10. Pünkösd hétfő)
 • Ha kíváncsi vagy rá, mikor tudsz még kevés szabiból hosszan utazni, szerezz be néhányat az Utazómajom naptárak utolsó példányaiból! 😉
 • Az autóbérléshez 200 GBP a deposit és 2000 GBP az önrész baleseti kár esetén. Naponta +35 GBP-ért nincs önrész, tehát teljesen biztosítva vagytok.
 • A lakóautót négy 25 év feletti személy is vezetheti. Nemzetközi jogosítvány szükséges – ez olcsón és gyorsan kiváltható idehaza (ha van magyar jogsid..).
 • A teljesen új, felszerelt lakóautóban konyha és melegvizes fürdőszoba is van, valamint két franciaágy és három egyszemélyes.
 • Az árban a komp is benne van (Angliába… :D)
 • Az ár korlátlan kilométert tartalmaz, tehát akár Nordkappra is felhajthattok az autóval, ha belefér a 12 napba.
 • Ebből a lakóautó bérlési lehetőségből csak egyetlen egy van.
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?