accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Argentína /

Argentin tangó: 9 nap Buenos Aires májusban repjeggyel, háromcsillagos szállodával 189.000 Ft-ért!

Argentin tangó: 9 nap Buenos Aires májusban repjeggyel, háromcsillagos szállodával 189.000 Ft-ért!
Ár: 189.000 Ft
május 8 - 17
!
Az ajánlat 1591 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Argentína, Buenos Aires

Bécs ⇄ Buenos Aires

153.000 Ft | kézipoggyász | fedélzeti ellátás

Olcsóbb szállások

Hotel America 33.700 Ft két főre

Ajánlott szállások

Cuatro Reyes *** 72.000 Ft két főre

Autóbérlés

71.500 Ft a teljes időszakra

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Argentína

Pampák, gleccserek, hegyek és sivatagok is színesítik a dél-amerikai országot, amely Budapesttől min. 14 órás repülőúttal érhető el. Argentína fővárosában, Buenos Airesben érdemes belekóstolni az éjszakai szórakozóhelyek és a  tango világába, innen utazhatunk tovább Córdoba (2. legnagyobb város), Mar del Plata tengerpart, Patagónia, az Andok, a Tűzföld vagy az Iguazú-vízesés és nemzeti park irányába. tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  spanyol, angol
 • Főszezon
  január, február, április, május, június, október, november, december
 • Árak Budapesthez képest
  60x
 • Pénznem
  Argentin peso (ARS)
 • Vízum szükséges?
  Nem kell, max. tart. idő 90 nap
 • Közlekedés

  A közúti közlekedés szabályai alapjában véve azonosak az európaiakkal, ám ezeket a normatívákat Argentínában felettébb rugalmasan kezelik. A városi közlekedésben, a jelzőlámpa nélküli kereszteződésekben alapvetően a jobbkézszabály a mérvadó, de ennek alkalmazása kaotikus. A legtöbb esetben nincsenek a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott jelzőtáblák, az utcanevek kiírása esetleges. A gépkocsivezetők a gyalogosoknak általában nem adnak elsőbbséget a jelzőlámpa nélküli átkelőhelyeken. Előfordulhatnak rövid ideig tartó sztrájkok, félpályás útlezárással járó tiltakozások, sor kerülhet az argentin-uruguayi, argentin-chilei közúti határátkelőhelyek alkalomszerű lezárására. Az Argentína és Uruguay közötti közúti határátkelőhelyeken esetenként környezetvédők által kezdeményezett útlezárásokra is számítani lehet. Ezen események általában előzetes bejelentés nélkül történnek.

  A városi közlekedésben használatos járművek közül a metró (subte) megbízható. A buszközlekedés színvonala üzemeltető társaságoktól függően vegyes színvonalú, mellékutcákban veszélyt jelent a buszvezetők impulzív stílusa (hirtelen gyorsítás és fékezés). A kiterjedt elővárosi vasúthálózat műszakilag és forgalomszervezési szempontból rossz állapotban van, de olcsó közlekedési eszköz. Buenos Airesben olcsó és viszonylag jó színvonalú a taxi szolgáltatás, a jellegzetes fekete sárga színű taxik bárhol leinthetőek, taxiórájuk van, borravaló adása a sofőrnek nem kötelező és nem is szokás. A Buenos Aires-i taxik elvileg csak a város közigazgatási határán belül közlekednek. Így a városon kívüli utazásokra (ilyen a nemzetközi repülőtér is) ajánlott a jelzés nélküli, ú.n. remiseket használni, amit a szállodák portáján lehet kérni.

 • Kötelező oltások
  h, h, t, t
 • Vallás
  A népesség 92%-a névlegesen római katolikus (kevesebb mint 20% gyakorolja vallását), protestáns 2%, zsidó 2%, egyéb 4%.
 • Időeltolódás
  -4 óra
 • Konnektor
  kell átalakító
 • Nagykövetség

  Nagykövetség és Konzuli Hivatal
  Cím: Buenos Aires (CD 1008) Suipacha 1111, 9. emelet

 • Csapvíz
  igen
Más ajánlat érdekelne?