accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Amikor nehezet küldenél – csomagszállítás 100 kg felett

utazomajom /

Manapság már nem csak a nagyvállalatok szállítanak nehéz rakományokat, akár magánemberként vagy kisvállalat esetében eseti jelleggel szintúgy előfordulhat, hogy nehéz csomagot kell eljuttatni egyik helyről a másikra.

Szerencsére ahogy fejlődik a szállítmányozás, már erre is számtalan cégnek van megoldása. A Csomagnet.hu oldalon például akár már online is meg tudjuk rendelni a szolgáltatást.

Mi a Csomagnet.hu?

A Csomagnet.hu egy olyan, futárcégek ajánlatait felsorakoztató oldal, amely a megadott paraméterek alapján állítja össze az árajánlatát, amiből mi egyből ki is tudjuk választani a számunkra szimpatikusat. Több futárcéggel is együtt dolgoznak, a cégek több szolgáltatását is ajánlani tudják, azokból pedig mi tudunk választani. Nagy előnyük, hogy az átlagosan nagyobb szállított csomagszám miatt kedvezőbb árakkal tudnak dolgozni, mint a konkurensek többsége. Online rendszerük könnyen kezelhető, ügyfélbarát.

Nehéz csomag?

A HDT csomagszállító cég is megtalálható a Csomagnet.hu oldalon, ők pedig kifejezetten ezekre a nehéz csomagokra szakosodtak. A csomagot könnyen regisztrálhatjuk az online felületen, a szállítási díjat ugyanúgy rendezhetjük bankkártyával, mint bármely más cégnél.

A futár házhoz jön a csomagért és házhoz is szállítják. A csomagcímkét a futárcég generálja a megadott adatokból, nekünk nyomtatni se kell, a futár hozza és ragasztja rá a csomagra. A csomagot átlag 3 munkanap alatt le is szállítják.

Raklapos szállítás?

Ritka, hogy eseti jelleggel kellene raklapos szállításra futárcéget keresni, de nem lehetetlen. A Palletways futárcég foglalkozik Magyarországon ezzel, a Csomagnet.hu oldalán meg is rendelhetjük szolgáltatásukat belföldre, de tervezik a külföldre való terjeszkedést a későbbiekben. A Palletways kínálatában kétféle lehetőséget találunk. Ezek a kiszállítás idejében térnek el. A Palletways Economy a cég alapszolgáltatása, ezzel 2 munkanap alatt ér célba a csomagunk. Ezzel szemben a Palletways Premiummal már 24 óra megérkezik a csomag a címzetthez.

Van néhány dolog, amire figyelni kell ezeknél az áruknál. Ilyen például a raklap pakolt magassága, nem haladhatja meg a 220 cm-t. A csomagot úgy kell becsomagolni, hogy se abban, se az azzal dolgozókban ne tehessen kárt. A csomagunk maximálisan súlya 1200 kg lehet.

A csomagunk szállítási díját online, bankkártyás vagy átutalásos fizetéssel tudjuk kiegyenlíteni. Csomagcímkét nem kell nyomtatnunk, ezt megteszi helyettünk a futárcég. Fontos még, hogy a csomagot maximálisan 1,5 millió forintra biztosíthatjuk.

Ha tehát nehéz a csomagunk, vagy raklapos árut kell belföldön szállítanunk, már arra is van lehetőség. Ha pedig sürgős, akkor azt is megoldják, háztól házig. Amit korábban komoly szerződésekkel, csak nagyobb cégek tudtak megoldani, ma már bárki számára elérhető.

Ajánlatok