accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Amit az injektor és nagynyomású szivattyú bevizsgálása és felújítása kapcsán tudni kell

utazomajom /

Az injektorok és nagynyomású szivattyúk bevizsgálását nem érdemes akárkire rábízni. Célszerű olyan céget keresni, ami kellő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik ezen a specifikus területen.

A Tamorin Kft. minden tekintetben eleget tesz ezeknek a feltételeknek. Csapatuk évek óta kiváló munkát végez, amire bizonyítékul szolgálnak az elégedett ügyfeleik véleményei. Korrekt, megbízható cégről van szó, amelyik még az alkatrészek szállítását is magára vállalja. Nézzük, hogy néz ki a bevizsgálás és a felújítás folyamata náluk!

Ezt vállalja ez a cég

A meghibásodott alkatrészért akár 24 órán belül elmennek a Tamorin Kft. által megbízott cég autói. Amennyiben lehetséges, akkor megjavítják, majd díjmentesen vissza is szállítják a megadott címre. Ez azt jelenti, hogy ideális esetben akár pár napon belül vissza is lehet szerelni a felújított vagy adott esetben az új alkatrészt.

Az új és a cseredarabos termékekre is vonatkozik az egy év időtartamú jótállás. Ez a cég kizárólag gyári alkatrészekkel dolgozik, így az elvégzett munka minősége kapcsán nem érheti az ügyfeleiket semmilyen kellemetlen meglepetés.

Tisztázzuk, melyik a jobb: a felújítás vagy a cseredarab?

A Tamorin Kft. a felújítást szokta javasolni, mivel árban ez a legkedvezőbb választás, sőt, sokszor ez a leggyorsabb opció. Ha egy porlasztót fel lehet újítani, akkor vétek lenne újra cserélni! Alapvetően gyári alkatrészekkel érdemes felújíttatni, kerüljük el az utángyártott alkatrészekkel dolgozó kókler munkákat.

Van persze olyan eset, amikor a cseredarabot ajánlják fel. Ez főként akkor történik, ha az alkatrész mechanikai sérülést szenvedett, vagy előfordulhat az is, hogy éppen nem lehet alkatrészt rendelni a javításhoz. Cseredarabokból is létezik gyári és utángyártott is, kérdezzen ha nem egyértelmű.

Mindenképpen érdemes a cseredarabot választani, ha nincs ideje megvárni a felújítást, vagy megnövekedett az alkatrész beérkezésének ideje.

Néha csak az új alkatrész jelent megoldást

Adott esetben megtörténhet, hogy javíthatatlanul rossz az eredeti alkatrész Ha a ház vagy a csúcs törött, repedt a tekercs, esetleg rozsdás a belseje, akkor bizony új terméket érdemes kérni. Léteznek továbbá olyan típusok, amelyeket nem is lehet felújítani. Nem azért, mert a szervizben nem kellő képzettségű, tudású személyek dolgoznak, hanem mert egész egyszerűen nincs rá technológiailag lehetőség. Ilyenek a Bosch piezós injektorai, a Vdo piezós injektorok piezó kristály elromlásakor.

Így zajlik az egyeztetés a cég és az ügyfél között

Amennyiben a Tamorin Kft. mellett teszi le a voksát, akkor hívja őket, és a futár ingyenesen elmegy az alkatrészekért. Ezt követően a kérdéses elemek bevizsgálásra kerülnek, majd fel fogják hívni, hogy mire jutottak.

Semmilyen javítást nem fognak elvégezni anélkül, hogy ne egyeztettek volna Önnel. Így tehát nem kell attól tartania, hogy egy bizonytalan összeget kell majd kifizetni. Ha jók az alkatrészek, akkor eleve csak a bevizsgálás díját kérik el. Ha pedig valamelyik hibásnak bizonyul, akkor felkínálják a lehetőségeket, de csak egyeztetést követően hajtják végre a felújítást.

Ajánlatok