accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy nap a világ elsőszámú csúszdaparkjában az Emirates kontójára

utazomajom /

Dubaj egyik leghíresebb látványossága, az Aquaventure alapos bővítésen esett át, így a világ elsőszámú vízi parkjává válhat rekorder csúszdáinak és attrakcióinak köszönhetően. Most az Emirates-szel utazók ingyen próbálhatják ki.

Az Atlantis, The Palm-ban található Aquaventure Waterpark számos rekorder csúszdával és látványossággal, illetve privát stranddal várja a látogatókat. Az Emirates magyar utasai most mindezt ingyen élvezhetik, ha idén nyáron Dubaj felé veszik az irányt. Minden Emirates jegy mellé ugyanis egész napos belépő jár az Aquaventure csúszdaparkba és a Lost Chambers Akváriumba, melyek Dubaj legfelkapottabb látványosságai.
Az Aquaventure Waterpark ráadásul idén azt a célt tűzte ki, hogy a világ elsőszámú vízi témaparkjává váljon, így 2021-ben még tovább bővítik az élményparkot. 2020-ban a Tripadvisoron az Aquaventure csúszdaparkot a Közel-Kelet elsőszámú vízi parkjának szavazták meg, míg világviszonylatban a második helyezést érte el. Számos rekorder és világelső csúszdának ad otthont, melyek a felnőtteknek és a tinédzsereknek készültek.

A bővítés fokozatosan készül el, de a látgatók már az új Trident Towert, Splashers Lagoont és Splashers Cove-ot is kipróbálhatják, melyek több mint 28 csúszdát és látványosságot számlálnak, így az Aquaventure összesen több mint 105 csúszdával és egyéb vízi szórakozási lehetőséggel büszkélkedhet. A Trident Tower 48 méter magas, és 12 rekorddöntő csúszdának ad otthont (ez a torony a legmagasabb az Aquaventure-ben), míg a Splashers Lagoon és a Splashers Cove a Közel-Keleten a legnagyobb, kizárólag gyerekeknek kialakított vízi park – jelenleg 16 új rekorder csúszdával és látványossággal. Az Aquaventure területét összességében harmadával megnövelték, így jelenleg 22,5 hektáron terül el.
Az Atlantis Aquvaneture víziparkot bemutató videó az alábbi linken tekinthető meg.

Az ingyenes belépő a 2021. június 1. és 15. között vásárolt, Dubajba foglalt jegyekhez jár, amennyiben az utazásra 2021. szeptember 30. előtt kerül sor. A kedvezményes jegyárak 165 000 Ft-tól indulnak. Az emirates.com weboldalán, illetve a résztvevő utazási irodákon keresztül az ajánlat az AQUADAY kóddal érvényesíthető.

A Magyarországról Dubajba utazás feltétele az indulás időpontjánál 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt, valamint a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren elkészített újabb PCR-teszt, mely utóbbi költségét az Emirates fedezi utasai számára. Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba. A dubaji belépéshez a PCR teszten kívül nem szükséges vakcinaigazolvány.

Mindent a biztonságért

Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét. Felszállás előtt maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt tartalmazó ingyenes higiéniai készletet kap minden utas. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést, valamint ingyenes PCR tesztet végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik.

Emellett a légitársaság rugalmas jegyfoglalást vezetett be: azon utasok, akiknek jegye 2021. szeptember 30.-át megelőző dátumra szól és a járványügyi korlátozások miatt nem tudnak a foglalt időpontban utazni, megtarthatják jegyüket, és 24 hónapig ingyenesen átfoglalhatják más időpontra.
Az Emirates turistaosztályán utazók most még nagyobb személyes teret élvezhetnek a fedélzeten, és akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak. Az új, extra ülések mellett az Emirates jelenleg különféle ülőhelyeket kínál a turistaosztályon utazó ügyfelei számára, hogy utazási igényeik alapján kiválaszthassák a számukra megfelelőt: extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek állnak az utasok rendelkezésére a normál ülések mellett.

Ajánlatok