accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az ipari porszívók áldásos hatása

utazomajom /

Bármilyen iparágról is legyen szó, a mindennapi működés szerves része és egyik feltétele a hulladékok és szennyeződések napi szintű eltakarítása. Az ipari tevékenység során ráadásul nem kis gondot jelent ez a feladat.

Gondolj csak az építőiparra vagy bármilyen gyári és üzemi tevékenységre. A rengeteg felhasznált alapanyag göngyölege, csomagolása, a napi működéssel járó szennyeződés, de még az emberi erőforrás által termelt piszok is megkívánja a hatékony segítséget a kosszal és porral szembeni küzdelemben.

A hatékony porszívás mércéje: Kärcher

Egy jó minőségű és kiemelkedő teherbírású porszívó bizony jó szolgálatot tehet ilyen esetekben. A porszívóknak létezik egy olyan szintje, ami minden – de tényleg minden – ipari szennyeződéssel elbír. Talán Te is hitetlenkedsz, de csak addig, amíg meg nem ismered a Kärcher Center Marclean ipari porszívóit.

Ezek a sokoldalú készülékek minden hulladékot képesek felszedni. A nagy múltra visszatekintő, német minőséget képviselő márka minden egyes takarítógépét szakértelemmel alakították ki a tervezők. Ezek a többmotoros ipari porszívók automata szűrőtisztítóval rendelkeznek, és minden igényt kielégítenek a folyadékok eltüntetésétől a nagyobb hulladékok felszippantásáig.

Találd meg a számodra megfelelő Kärcher ipari porszívót!

A különböző ipari területekre és szennyeződéstípusokra más-más fajtájú ipari porszívó beszerzését érdemes mérlegelni. Ismerd meg a különböző típusokat, hogy el tudd dönteni, melyik szolgálja leginkább a Te igényeidet:

  • A nagy terheléssel járó feladatokra tervezett porszívók a legnagyobb kihívásoknak is eleget tesznek. A mobil és telepített használatra alkalmas szuper kategóriás készülékek erőteljes, akár 7,5 kW teljesítményre is képesek a legkeményebb feltételek teljesítése érdekében.
  • A középkategóriás porszívókba 2-3 bypass motort helyeztek a tervezők, amelyek működését az oldalcsatornás kompresszor segíti.
  • A Kärcher IVC kompakt ipari porszívó család mobilitásra is képes. Ergonomikus kivitelezéssel rendelkezik, ugyanakkor rendkívül stabil. Ezek a készülékek a kompakt kivitel ellenére megbízható folyadékzárással rendelkeznek, valamint modern automata szűrőtisztítással is felszereltek.
  • Az EX porszívók speciális, különböző porkategóriákra tesztelt robbanásbiztos ipari porszívók. Elsősorban a porrobbanás szempontjából érintett, valamint az egészséget veszélyeztető porral fedett területekre nyújt tökéletes megoldást.
  • A folyadék és fémhulladék porszívókat a nevüknek megfelelően olyan erőteljes ipari felhasználásra tervezték, ahol a készülékeknek elsősorban ezekkel a típusú szennyeződésekkel kell felvenniük a harcot.

Minden igényt kielégítő takarítógépek

Nézz szét a Kärcher Center Marclean további kínálatában, hiszen a porszívókon kívül ipari seprőgépeket és magasnyomású mosókat is találsz a tökéletesen tiszta munkakörnyezet érdekében.

Ajánlatok