accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az Utazás Kiállítás belföldi díszvendége Hévíz!

utazomajom /

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban!

Menj el március első hétvégéjén az Utazás Kiállításra, ahol találkozhatsz a 6. Járatlan Utakon Fesztivál bloggereivel, a Dumaszínház fellépőivel, de remek bringás bemutatókat és versenyeket is megnézhetsz, sőt, közösségi futáson is részt vehetsz! A legjobb utazási tippekkel, színes, minden korosztály számára szóló programkínálattal vár a kiállítás! Sőt, még egy kétszemélyes marokkói, vagy egyiptomi utazást vagy hévízi családi hőlégballon repülést is nyerhetsz!

Külföldi díszvendég Marokkó, melynek köszönhetően látogatók igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek a kiállításon, illetve érdekességeket is megtudhatnak erről a gyönyörű észak-afrikai országról.

Marokko

Belföldi díszvendég, Hévíz az Utazás Kiállítás nagy visszatérőjeként látványos megjelenéssel, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal, kincskereső játékkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. Kóstolj bele a hévízi élményekbe az Utazás Kiállításon és nyerj hévízi wellness hétvégéket vagy egy családi (2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló) hőlégballon-repülést!

A világ legnagyobb termáltavában, nyíló tavirózsák között úszni, kihagyhatatlan élmény. Nem csoda, hogy évi közel egy millió fürdővendég mártózik meg a Hévízi-tóban. A természetes úton feltörő 40 oC fokos gyógyvíz hatalmas vízhozamának (410 l/másodperc) köszönhetően 3 naponta teljesen kicserélődik a termálvíz.

A Hévízi-tó köré igazi egészség és wellness birodalom épült az elmúlt 220 évben. A fürdővárosban minden megtalálható a tradicionális szépészeti és gyógyászati kezelésektől a legmodernebb lézer technikáig, ami segíti a vendégeknek megőrizni vagy visszanyerni mozgékonyságukat, fittségüket, fiatalságukat.

Titkos tippek, csak bennfenteseknek

A Tófürdő főbejáratát őrző kerubok megszólalnak, ha olyan vendég megy át közöttük, akinek nem volt szerelmes pillanata Hévízen. Legalábbis a helyi legenda szerint ez történne, de nem volt még rá példa, hogy romantikázás nélkül tért volna haza bárki is Hévízről.

Tavaszi program tippek családdal, barátokkal

Február 9-10. Farsangi Forgatag Hévízen
Április 1-2. Húsvéti Vigadalom
Április 28 – május 1. Boldog Békeidők Hévíze
Május 19 – 21. Pünkösdi Vigasságok

Az Utazás Kiállításon a folyamatosan megújuló fürdőváros nagy hangsúlyt helyez az elmúlt évek fejlesztéseinek, a változatos sport és kulturális programoknak a bemutatására, valamint a széles szálláskínálat felvonultatására. Fókuszban az egészséges életmód, a természetközeli feltöltődés, a minőség és az éltető víz állnak majd.

Ne várj márciusig, böngéssz már most az évindító akciók között!

További információk:

http://utazas.hungexpo.hu/hu/nyitolap-latogato-vagyok

Készült az Utazás Kiállítás megbízásából.

 

Ajánlatok