accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az üzemanyag ellátás miatt késések és törlések az amszterdami repülőtéren

utazomajom /

A KLM honlapján olvasható a felhívás, mely szerint az üzemanyag ellátást végző Aircraft Fuel Supply cég problémái miatt akadozik a gépek tankolása a repülőtéren. A probléma július 24-én lépett fel, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak, de a csütörtöki napon is komoly fennakadásokra lehet számítani.

A KLM Holland Királyi Légitársaság éppen ezért arra kéri az utasait, hogy mindenképp ellenőrizzék a járatuk státuszát, és lehetőség szerint halasszák el az utazást. A törölt járatok utasai ne induljanak el a repülőtérre.

A július 25-e előtt megváltott jegyek esetében az alábbi lehetőségeket biztosítja a légitársaság.

Újrafoglalás más dátumra

Ha a járat érinti az amszterdami repülőteret, akkor a július 25-ei járatok esetében a hónap végéig más dátumra díjmentesen átfoglalható az utazás.

Újrafoglalás más desztinációra

Ha pedig más desztinációra szeretnél utazni, akkor a jegy értéke beszámítható egy újabb foglalásba kezelési költség megfizetése nélkül egy KLM, Airfrance vagy Delta Airlines járatra.

Törlés

Ha a járatod törölték, vagy 3 órát meghaladó késéssel utazhatnál, akkor teljes visszatérítést is kérhetsz.

További részletek a KLM honlapján: klm.com

Ajánlatok