accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Black Friday akciók hamarosan!

utazomajom /

2017.november 24-én újra itt a Black Friday, amikor 24 órán keresztül kedvezményekkel és speciális ajánlatokkal halmoznak el minket ország-és világhálószerte, ezzel ünnepelve a karácsonyi vásárok megnyitását.

Több feltételezés is van a “Fekete Péntek” név eredetéről. Egyesek szerint a gazdasági válsággal hozható kapcsolatba, ugyanis amikor 1929 október 24-én, csütörtökön beütött New Yorkban a tőzsdekrach, azt fekete csütörtöknek nevezték el, Európát pedig csak egy nappal később, pénteken ért el.

Másik teória szerint a hálaadást követő napon akkora tömeg hömpölygött az utcákon, hogy a kabátokban nagy fekete együtt mozgó foltoknak látszódtak, akik mind vásárolni igyekeztek. Ezzel fellendítették a korábbi hónapok pangó forgalmát és így varázsolták az úgynevezett piros, veszteséges számokat, a nyereséges jelentésű feketére.

Amerikában van ennek még mindig a legnagyobb hagyománya, egyes amerikaiak képesek szabadságot kivenni erre a napra, sőt egyes munkaadók jófejségből ki is adják munkaszüneti napnak.

Magyarországon 2013-ban jelent meg a divathullám, és évről évre egyre nagyobb akciókkal kecsegtet a vásárlóknak. Idén a SzallasGuru.hu is különleges ajánlattal készül. Már csak 30 óra, és indul az őrületes akció, belföldi és külföldi szállásokkal és utazásokkal egyaránt!

Ha élményutalványodat OTP SZÉP Kártyával vásárolod meg TOVÁBBI 3000 Ft kedvezményben is részesülsz! Iratkozz fel és ne maradj le az év legnagyobb ​szállás és utazási ​akciójáról. Ide kattintva megteheted.

A bejegyzést a szallasguru.hu támogatta.

Ajánlatok