accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: a Ryanair, Easyjet, Volotea fapadosok is ingyenes átfoglalást biztosítanak

utazomajom /

Hatalmas a bizonytalanság az utazásokkal kapcsolatban, percről percre változik a helyzet a koronavírus miatt. Elsőként az Air France, KLM és a Delta egy okos húzással megengedő lett és ingyenes átfoglalási lehetőséget biztosított az utasainak. Ezután sorra jelentették be ugyanezt a további légitársaságok, kivéve a fapadosokat. Most ez megváltozni látszik.

Néhány perce a Ryanair tette közzé a facebook oldalán, hogy a március 13 és március 31 közötti járatok esetében ingyenes átfoglalási lehetőséget biztosít az utasainak. Ez minden korábbi és meglévő foglalásra is érvényes. Ha az átfoglalni kívánt járat drágább, mint az eredeti, akkor a különbözetet természetesen ebben az esetben is ki kell fizetni. A módosításokat a Ryanair honlapján a “Manage Booking” lapon kérvényezheted.

A kezdeményezéshez korábban csatlakozott az easyJet is. Visszavonásig minden foglalás esetében plusz díj megfizetése nélkül lehet célállomást és dátumot változtatni. A különbözetet az easyJet esetében is ki kell fizetni.

A spanyol Volotea bármennyi módosítást engedélyez a foglalásokon.

A Wizz Air megkeresésünkre közölte, hogy nem fér bele az Ultra Low Cost modelbe ez a változtatás. Továbbra is arra biztatják utasaikat, hogy a foglalás során adják hozzá a Wizz Flex szolgáltatást a repülőjegyhez (utasonként és irányonként ‎3.450 Ft), amivel módosíthatják a járatot.

A pénzbeli kártérítésekről ebben a cikkben írtunk, a véleményünket a koronavírusról pedig itt tudod elolvasni.

Halasszátok el ez utazásotok.

Ajánlatok