accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

10 szolgáltatás a budapesti repülőtéren, aminek köszönhetően jól indul az utazás

utazomajom /

Az utasok véleménye alapján a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lett a legjobb európai légikikötő a 15-25 milliós utasforgalmat bonyolító repülőterek között. Ez az egyik legrangosabb elismerés, amit egy repülőtér kaphat. Azért is különösen fontos és értékes, mert a díjat egy kizárólag az utasok visszajelzéseiből álló, független, nemzetközi felmérés alapján nyerte el az üzemeltető Budapest Airport.

Díjak a falon – Budapest Airport

Sokat utazóként talán van némi rálátásom a világ repülőtereire és azt kell mondanom, hogy valóban egy kényelmes légikikötővel büszkélkedünk itt Budapesten. A fejlődés folyamatos, ráadásul az utasok igényeit is figyelembe veszik a fejlesztések tervezésekor.

Megosztok néhány információt, ami megkönnyítheti az utazásotokat

  • Az önkiszolgáló poggyászfeladással megspórolhatod a sorban állást a légitársaságok pultjainál. Már majdnem egy tucat légitársaság esetében elérhető a szolgáltatás, köztük a Wizz Air-nél és a Ryanair-nél is, így az utasok közel kétharmada igénybe tudja venni ezt a szolgáltatást. Fontos, hogy előtte online végezd el az utasfelvételt. Ezzel az apró tippel máris sok várakozással töltött perctől szabadulhatsz meg.
Önkiszolgáló poggyászfeladó – Budapest Airport
  • A kijelzőkön most már látható a biztonsági ellenőrzés várható várakozási ideje. Ez miért jó? Ha a 2A oldalon hosszabb a sor, sétálj át a 2B-hez, hiszen mindkét esetben ugyanoda jutsz az átvilágítás után. Ne várj feleslegesen!
  • Hangszigetelt csendesfülkéket alakítottak ki olvasáshoz, megbeszéléshez, meditáláshoz. Érdekes módon ez az egyik legnépszerűbb fejlesztés. Te indulás előtt a csendre vagy nyüzsire vágysz?
  • Egy bárki által használható zongorát is kihelyeztek a 2B terminálon. Micsoda tehetségeket hallottam már ott játszani!
  • A nemrég életbe lépő téli menetrendben 36 légitársaság 107 úti célja érhető el Budapestről.
  • Új járatok: Rijád, Dzsidda, Dammám, Isztambul, Antalya, Koppenhága, Sharm El-Sheikh, Szfinx (Kairó), Belfast, Tenerife, Birmingham, Alicante. TIPP: az előző évekhez képest rendkívül sok járat indul a Kanári-szigetekre. A Wizz Air 1, a Ryanair pedig 3 úti célra is repül, ezáltal a jegyek már 15.000 Ft-tól foglalhatók! Szökj el a télből a nyárba!
  • Olvasósarkokat alakítottak ki, ahol még könyvvásárlásra is van lehetőség, de persze a sajátjaid is olvashatod.
  • Rendkívül gyerekbarát a repülőtér. Új, repülős dizájnú gyermekjátszót alakítottak ki, elkészült a FoodCourt új játszótere is, baba-mama szobák üzemelnek, illetve ingyenes babakocsik állnak rendelkezésre a terminálon belüli használatra. A személyzet kiemelt figyelmet fordít a családosokra, így ők sok esetben elsőbbséget élveznek. A mosdókban a hőlégballonos ajtók mögött alacsonyabb a wc, illetve szűkítő is a rendelkezésre áll. Véleményem szerint nemzetközi szinten is a legjobbak között van a gyerekkel utazók számára a Budapest Airport.
Vadiúj gyerekjátszó a 2B-nél – Budapest Airport
  • Vidd át az üres kulacsod a biztonsági ellenőrzésen és töltsd meg vízzel a számos ivókút egyikénél. Ezzel nemcsak pénzt spórolhatsz, de a környezetet is véded.
  • A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tranzitterületén belül már három terasz is kialakításra került. Kellően tágasak ahhoz, hogy elférjenek azok az utasok, akik csak egy kis friss levegőt szívnának és azok, akik a dohányzás miatt mennek a szabadba.  A 2A Terminál dohányzóteraszát a FoodCourton keresztül, a 2B Terminál teraszát az útlevélellenőrzést követően lehet megközelíteni, továbbá a 2A oldalon található 1. utasmólón is rendelkezésre áll ebből a célból is igénybe vehető terasz.
Új dohányzóterasz telefontöltőkkel, padokkal – Budapest Airport

Neked mi a kedvenced a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren?

szponzorált tartalom

Ajánlatok