Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Nem vezethet tovább az indiai sofőr, aki átadta egy majomnak a kormányt!

2018. október 07. vasárnap, 09:46 - utazomajom
Hírek

Indiában sok furcsaság megtörténik, de még ott is ritkaságnak számít, hogy egy utasokkal teli buszt egy majom vezessen. Pontosan ez történt Karnataka államban.

A történet úgy kezdődött, hogy az egyik utas egy majommal szállt fel a buszra. Ebben nem is lett volna semmi meglepő, azonban a majom nem maradt nyugodt, addig erősködött, amíg a buszsofőr ölébe ülve nem vezethette a buszt. Az esetről videofelvétel is készült, ami a közösségi médiában nagy népszerűségnek örvend.

Láthatóan ügyesen manővereznek, senki sem sérült meg a mutatvány közben, a majom és a gazdája is épségben leszálltak a járműről. A videó elterjedése miatt azonban a busztársaság úgy érezte, lépnie kell, ezért sajnos felfüggesztette a buszvezetőt, Mr. Prakash-t az utasok veszélyeztetése miatt. Arról nincs információnk, hogy a majom kapott-e valami jutalmat, esetleg büntetést.

Tiszteletbeli utazómajommá fogadjuk Mr. Prakash urat.

Forrás: bbc.com

Talán ez is érdekelhet