accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem vezethet tovább az indiai sofőr, aki átadta egy majomnak a kormányt!

utazomajom /

Indiában sok furcsaság megtörténik, de még ott is ritkaságnak számít, hogy egy utasokkal teli buszt egy majom vezessen. Pontosan ez történt Karnataka államban.

A történet úgy kezdődött, hogy az egyik utas egy majommal szállt fel a buszra. Ebben nem is lett volna semmi meglepő, azonban a majom nem maradt nyugodt, addig erősködött, amíg a buszsofőr ölébe ülve nem vezethette a buszt. Az esetről videofelvétel is készült, ami a közösségi médiában nagy népszerűségnek örvend.

Láthatóan ügyesen manővereznek, senki sem sérült meg a mutatvány közben, a majom és a gazdája is épségben leszálltak a járműről. A videó elterjedése miatt azonban a busztársaság úgy érezte, lépnie kell, ezért sajnos felfüggesztette a buszvezetőt, Mr. Prakash-t az utasok veszélyeztetése miatt. Arról nincs információnk, hogy a majom kapott-e valami jutalmat, esetleg büntetést.

Tiszteletbeli utazómajommá fogadjuk Mr. Prakash urat.

Forrás: bbc.com

Ajánlatok