accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Búvárkodnál a világ legszebb helyein? Akár most azonnal megteheted!

utazomajom /

Te vajon a szerencsés 1 %-ba tartozol? Ha nem (és ha igen, akkor is), gyönyörködj ezekben a csodás víz alatti képekben!

Az emberek 99%-a ugyanis állítólag soha nem búvárkodott és nem is fog. Ez volt legalábbis a kiindulási alapja a Google Street View-nak és a vele együttműködő Catlin Seaview Survey-nek, amikor arra vállalkoztak, hogy bemutatják az óceán mélyét.

google ocean4

A világ leghíresebb és népszerűbb búvárhelyein készült felvételeket bújva úgy érezhetjük, hogy mi is ott úszunk a nagy kékségben. Természetesen a felvételek célja nem csupán az, hogy mi a gép előtt ülve nézelődjünk, hanem a felvételeken keresztül szeretnék vizsgálni azt is, miként változik az óceán élővilága. A Catlin Seaview Survey, amely a világ korallzátonyait tanulmányozó egyik legjelentősebb szervezet egy különleges, ún. SVII nevű víz alatti kamerával készítette a felvételeket, így a magas színvonalú élmény garantált.

google ocean

A következő linkre kattintva beleshetünk a kulisszák mögé is, megnézhetjük, hogy miként készültek a vízalatti felvételek, illetve a projekt első ’állomását’, a Nagy-korallzátonyt is körbeúszhatjuk.

Aki azonban nem állna meg Ausztrália vizeinél, az már merülhet virtuálisan akár Japánban, Indonézia partjainál, vagy épp a Galápagos-szigeteknél is.

google ocean2

És Te hova merülnél szívesen a Google Strietview segítségével?

Ajánlatok