accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

CNC rendszerekkel bármi elérhető

utazomajom /

A CNC gépek megreformálták a gyártási folyamatokat, ugyanis magas automatizáltságuknak köszönhetően szinte bármilyen forgácsolási műveletet végre tudnak hajtani. Rugalmasságuknak hála nincs az a feladat, amivel ne tudnának megbirkózni. Ennek a multifunkcionalitásnak köszönhetően a cégek egyik legfontosabb gépe, amire fokozottan oda kell figyelni.

A CNC gépek is megérdemlik az odafigyelést

Még mielőtt mélyebben belemegyünk, mégis milyen feladatokat lehet megoldani CNC-rendszerekkel érdemes kitérni arra, hogy ezek a gépek szervizelése az egyik legfontosabb teendő. Mivel több folyamatot is tökéletesen végre tudnak hajtani különösebb probléma nélkül, így nagy terhelésnek vannak kitéve, amihez jó, ha van a tárházunkban egy olyan szolgáltatás, mint amilyen a COWARE CNC szervize is.

Természetesen tudjuk, hogy sokan azt a megoldást választják, hogy “házon belül” szervizelik ezeket az igazán komplex rendszereket, ami rövid távon és kisebb hibáknál jó megoldás lehet, de hosszabb távon olyan problémák is felléphetnek, amiben nincs tapasztalata a belső karbantartó személyzetnek. Ebben az esetben érdemes a teljes szervizelési munkálatait kiszervezni egy külső partnernek, aki kifejezetten ezen gépek karbantartására, javítására specializálódott. Nem lesz olyan meghibásodás, amivel ők még nem találkoztak, így mindig azonnal tudni fogják, mi a pontos teendő, és azt a lehető leggyorsabban el is végzik.

Az idő egy gyár életében az egyik legfontosabb tényező, ami a szervizelésnél is ugyanolyan fontos. Nem engedheti meg magának egy vállalkozó sem, hogy napokra vagy hetekre leálljon a gyártás a CNC meghibásodása miatt, így érdemes előre gondoskodni megfelelő szervizelésről.

Miben tudnak segíteni a CNC-rendszerek?

Egy CNC gép hatalmas segítséget tud jelenteni a vállalkozás életében. Három fő területen tud elérni fokozott javulást: minőség, hatékonyság és idő. Precizitásának köszönhetően ezred milliméterre pontosan fogja a műveleteket végrehajtani, így a különböző marási, esztergálási, stancolási és köszörülési munkálatok minősége garantáltan javulni fog. A hatékonyságot könnyen növelhetjük CNC géppel, ez már az előbbi felsorolásból is látszik, hogy több feladatot is képes ellátni. Viszonylag gyorsan programozhatóak, a két folyamat közötti váltás sem egy bonyolult művelet, így a gyártósor is rövidebb lehet, ami el is vezet a harmadik javítandó területhez, ez pedig az idő.

Az idő egy cég életében nagyon fontos, mivel a megrendelésekhez határidők is társulnak. Ha gyorsabban sikerül minőségi munkát végrehajtani, akkor idővel a befogadott igények számát is lehet növelni, ami nagyobb bevételhez vezet.

Összegzés

Ha egy ipari elektronikai részegység gyors javítására van szüksége, nézzen körül, hogy megoldható-e cserejavítással, mert így gyorsabban és költséghatékonyabban újra üzemképes lesz a gépe, magasabb lesz a rendelkezésre állás, ezáltal javítja ügyfelei elégedettségét.

Ajánlatok