accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Csődöt jelentett az Amoma.com szállásfoglaló portál – mi lesz a foglalásokkal?

utazomajom /

Múlt hétvégén csődöt jelentett és azonnali hatállyal felfüggesztette működését az Amoma.com szállásfoglaló portál. De vajon mi lesz a foglalásokkal?

Csődöt jelentett az Amoma.com

Többen megírtátok nekünk, hogy emailt kaptatok az Amoma.com-tól, amelyben közlik, hogy a cég befejezi működését és a foglalások valószínűleg törölve lesznek.

Stella üzenete az Utazómajomnak: „Van / volt egy foglalásom az amoma.com nevű szállásfoglaló oldalon, de ma kaptam egy e-mailt, miszerint a cég befejezi működését és lehet, hogy a foglalásom törölve lesz. Kifizettem már az egészet és most borzasztóan aggódom, hogy ilyenkor mi a helyzet. Tudtok erről valamit? Kérlek segítsetek, mert két hét múlva utazom és ez elég aggasztó, elég sokat fizettem a szállásért, és félek, hogy elveszett a pénzem…”

Szombat óta az Amoma.com oldal nem elérhető, illetve a főoldalon egy nyilatkozat olvasható három nyelven, amelyben a piaci viszonyokra hivatkozva szüntetik meg működésüket.

amoma

Mi lesz a foglalásokkal?

Azok számára, akik a weboldalon keresztül foglaltak szállást, az alábbi teendők javasoltak:

1. A foglalás árának visszatérítése

  • Ha a fizetéshez hitelkártyát használtál, fordulj bankodhoz vagy pénzügyi szolgáltatódhoz az AMOMA által felszámított díj vitás kérdésében
  • Ha a PayPal szolgáltatást használtad, kövesd az alábbi lépéseket: paypal.com 

2. Ha utasbiztosítást kötöttél, vedd fel a kapcsolatot a biztosítási céggel és járj utána, hogy jogosult vagy-e kompenzációra.

3. Vedd fel a kapcsolatot a szállodával, hogy kiderüljön, tudnak-e alternatív megoldást javasolni a problémára. 

Ha a fentiek közül egyik sem működik, vedd fel a kapcsolatot a Trivago Ügyfélszolgálatával ezen a linken. Ahhoz, hogy a Trivago vissza tudja fizetni az eredeti foglalás árát, a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése mellett szükség lesz egy hivatalos igazolásra a fizetési szolgáltatótól arról, hogy elutasították a visszaterhelést.

(fotó: unsplash)

Ajánlatok