accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A decemberi Csokoládé Fesztivál az ínyencek paradicsomává varázsolja Opatiját

utazomajom /

Opatija és a csokoládé évek óta elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a Csokoládé Fesztiválnak, a legnagyobb és legrégebbi horvát rendezvénynek köszönhetően, amelyet ennek a pótolhatatlan ínyencségnek szentelnek, és amely 2021-ben ünnepli jubileumát.

Az év végi Csokoládé Fesztiválon Opatijában a cukor új minőségével gazdagodik az ünnep. A fényűzően díszített adventi város mesebeli hangulata remek háttere lesz a csúcsminőségű desszerteknek, amelyek kizárólag a 15. Csokoládé Fesztivál alkalmával térnek vissza a Kvarner Hotel Kristálytermébe. Az ünnepi alkalomhoz ünnepi hangulat illik, így a legkedvesebb opatijai esemény jubileumát a legrégebbi horvát szálloda híres kristálycsillárjai alatt ünneplik.

December 3. és 5. között mintegy húsz hazai és külföldi manufaktúra ellenállhatatlan finomságait kóstolhatják meg a „Csokoládévarázs” vásár látogatói, de még sok-sok „édes meglepetéssel” is találkozhatnak. Egyedülálló lehetőség lesz olyan egyedi desszerteket élvezni, amelyeket a jelenlegi „kézműves” csokoládék szaküzleteinek kivételével csak ezen a vásáron lehet megvásárolni.

A „Csokoládévarázs” vásár keretében minden gyártó a legmagasabb minőséget mutatja be kínálatából, de Opatija számos szállodájában és étteremében is tartanak vonzó programokat, mint a csokoládéhoz kapcsolódó workshopok, előadások, kóstolók és koncertek.

Feltétlenül fedezd fel a vadonatúj csokoládé finomságokat és prémium ízt. Engedd át magad a csokoládé varázsának, és élvezd Opatija édes eleganciáját! Éld át a legszebb adventet a tenger mellett Opatija városának mesebeli hangulatában! Sétálj egyet a gyönyörűen feldíszített városban, és élj át feledhetetlen élményeket a karácsonyi ünnepeken.

Ajánlatok