accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Dekorkellékek használata a hangulatos környezet kialakításáért

utazomajom /

Amikor valamilyen jeles alkalom van, azt a legtöbben szeretjük megünnepelni. A megfelelő hangulat megteremtéséhez általában elengedhetetlen egy poharas illatmécses, amely meggyújtása igazán meghitté varázsolja a pillanatot. Az illatgyertyák természetesen a karácsonyi dekorkellékek elengedhetetlen részei, de a mindennapok során is feldobhatjuk velük a környezetünket.

A poharas illatmécses az egyik legjobb választás

A gyertyák már generációk óta az ember életének részét képezik. Kezdetben a belőle áradó fény miatt használtuk, majd spirituális értelemben is hasznát vettük. A modern világunkban leggyakrabban a különböző illatosított verziókat kedveljük a legjobban. A Valex Decor Kft illatmécsesei között szép számmal találunk olyan gyertyákat, amelyek a tél hangulatát idézik, de vannak olyanok is, amiket egy fáradt hétköznap után gyújthatunk meg.

A befőttes üvegre emlékeztető dizájn által ráadásul nemcsak az illatok által lesz hangulatos az otthonunk, de a látvány is igazi vintage hangulatot idéz. A különböző illatpárosítások által felidézhetjük a legkedvesebb emlékeinket. A süti- és krémaroma például kísértetiesen hasonlít a nagymama süteményére, de a vanília-karamell párosítás is képes rég elfeledett pillanatokba repíteni minket.

Milyen illatot válasszunk?

Azt, hogy milyen illatot válasszunk, az ízlésünk határozza meg. Sokan vannak, akik szeretik a fanyar gyertyákat, de bőségesen akadnak olyanok is, akik inkább az édeskés aromákra esküsznek.

A forralt bor illata például olyan hangulatot tud kölcsönözni a baráti beszélgetésekhez, amitől aztán tényleg felkerül a tűzhelyre az alkoholos ital a téli hónapok során. A fűszeres narancs, illetve az alma-fahéj párosítás a karácsony elengedhetetlen részét képezik, de a fahéj önmagában is képes áthatóan belengi a teret bármikor.

Az áfonya és narancs párosítását érdemes meggyújtani egy jó könyv mellé. A narancs nemcsak kellemes, de képes elfedni a kellemetlen szagokat is, ezért tulajdonképpen mintegy légfrissítőhatással is bír. Nem mehetünk el szó nélkül a szerelem ihlette aromák mellett sem, amik a romantikus vacsorák nélkülözhetetlen kellékeit képezik.

Ide helyezd a legjobb hatás érdekében

A dekorkellékek kínálatában egyértelműen a poharas illatmécses az egyik legjobb választás. Akadnak olyan darabok is, amelyek a különleges aroma mellett fa- vagy bambuszkanóccal rendelkeznek, így amikor meggyújtjuk őket, a kandallóban ropogó fa hangját idézik.

Az illatgyertyák általában karizmatikus esszenciákkal rendelkeznek, ezért érdemes őket tágasabb terekben elhelyezni. Az étkező vagy a nappali ideális lehet, mivel ezek a helyek általában nagyobb légtérrel rendelkeznek, mint a lakás többi helyisége.

Ünnepek alkalmával az illatok mindig jelentős szerepet kapnak, így a frissen sült sütemények mellett jó, ha egy-egy gyertyát is meggyújtunk. A kellemes aromák, a lágyan lobogó tűz fénye garantáltan melegséget csempész az otthonunkba, de használhatjuk őket egy átlagos péntek esti ellazuláshoz is.

Ajánlatok