accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

DIY-ötlet a nyári szünetre: lakásdekorálás!

utazomajom /

Jön a nyári szünet, és kellene valamilyen szabadidős elfoglaltság a gyerekeknek? Van egy ötletünk! Készítsétek el közösen a gyerekszoba vagy az előszoba új dizájnját! Ma már számtalan helyről inspirálódhattok, azonban cikkünkben mi is bemutatunk egy remek lehetőséget!

A Kerma Design textil- és műbőr fali paneljeivel csodás falvédőt hozhattok létre, de más módon is felhasználhatók ezek a díszítőelemek. Tarts velünk, mert adunk egy-két tippet a lakásdekoráláshoz!

Mik azok a falpanelek?

A falpanelek olyan burkolatok, amelyeket a falra helyezve egyedi külsőt tudsz létrehozni, teljesen megváltoztathatod velük a szoba hangulatát. Nagyon sokféle színben, mintázatban kaphatók, anyaguk is különböző.

Talán legismertebbek azok a konyhai üveglapok, amelyeket a mosogató vagy a gáztűzhely mögé szoktak tenni, rajtuk guszta gyümölcsök, kávéscsészék vagy netán különleges fűszerek képeivel.

De ezeken kívül számtalan más változatuk van még a fali paneleknek. A Kerma Design például saját gyártású termékeit is forgalmazza: ezek textilből, illetve műbőrből készülnek, 3D hatásúak. Nemrégiben egy külön katalógusban gyűjtötték össze az összes modellt: a könnyen áttekinthető PDF formátumú fájl pedig ingyenesen letölthető a honlapjukról.

Lehet innen is inspirálódni akár, de ott van még a webáruház képgalériája is, ahol az elkészült lakásdekorációkból találsz válogatást! Ülj le most a kedvenc foteledbe, tölts magadnak egy pohár italt, dőlj hátra, és tervezd meg cikkünk segítségével, ti hogyan fogjátok átalakítani a helyiségeket!

A gyerekszobába való Kerma falpanelek

A gyerekek biztosan követelni fogják, hogy az ő szobájuk legyen az első, amit felújítotok – és ez jól is van így. Ide leginkább a textil falpaneleket ajánljuk: ezek közül is a legómintás sokak kedvence. Ez is kapható többféle színben.

Egy ilyen burkolat jellemzően az ágy vége mögé, illetve az ágy melletti falra szokott kerülni, puha, bársonyos tapintása sok gyereket meg is nyugtat. Nemcsak a látvány miatt érdemes ezt választani, hanem a hőszigetelő képesség végett is.

Ha azonban egy nagyobb felület is van üresen, oda lehet tenni nyomtatott falvédőt: ez a szoba falának fentebbi részére is kerülhet dekorációs elemként. Mindenképp vond be a csemetéket a tervezésbe, hadd válasszák ki ők a nekik tetsző mintát a webáruház hatalmas kínálatából! Már ezzel is jó pár percre lefoglalod őket.

Műbőr falpanelek az előszobába

A Kerma falpanelek másik változata a műbőrből készült burkolat, amelyet elsősorban előszobafalként szokás hasznosítani. Ezekre a fogas is felhelyezhető, és a villanykapcsolók köré is tehetők.

Nagyon sokféle modell közül lehet választani itt is – már a szín meghatározása is sok időt vesz majd igénybe. Kérésre egyébként ingyenes színmintát is tud küldeni a webáruház, így biztosan megtalálod az enteriőrbe illő árnyalatot.

A falpanelek felhelyezése miatt sem kell aggódnod: egy délután alatt meg tudjátok közösen csinálni. Ragasztóval kell feltenni az elemeket a megtisztított felületre, további kezelést nem igényelnek. Tehát: dekorálásra fel!

Ajánlatok