accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy férfi próbált bejutni a pilótafülkébe a Budapest–Reykjavík járaton

utazomajom /

Egy hatvan év körüli, valószínűleg izlandi férfi kezdett el nagyon furcsán viselkedni a Wizz Air Budapestről Reykjavíkba tartó járatán. A férfi megpróbált bejutni a pilótafülkébe, a gépnek végül meg kellett szakítania útját, visszafordult, majd Norvégiában szállt le, írja az index a norvég Aftenbladet.no lapra hivatkozva.

A rendőrség határozottan cáfolta, hogy gépeltérítési kísérlet történt. Ezzel szemben egy zavart, részeg férfi viselkedett annyira furcsán, hogy a gépnek le kellett szállnia Norvégiában. A férfi arra hivatkozott, hogy gyógyszerre alkoholt ivott, és semmire nem emlékszik.

A gép a  stavangeri repülőtéren szállt le, a férfit a helyi hatóságok őrizetbe vették.

A Wizz Air indexnek küldött közleményt az esetről.

„2019. augusztus 15-én a Wizz Air Budapestről Keflavíkba tartó, W6 2427 számú járatán az egyik utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett. A személyzet a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet. A kapitány úgy döntött, hogy a norvégiai Stavanger repülőterén megszakítja az utat, és értesíti a helyi rendőrséget. Miután a repülőgép eseménytelenül landolt, az utast a hatóságok őrizetbe vették. Az utas leszállítása után nem sokkal a járat folytatta az útját, és másfél órás késéssel megérkezett Keflavíkba. A biztonság továbbra is a legfontosabb számunkra, ezért légitársaságunk zéró toleranciával kezeli az utasaink és munkatársaink ellen irányuló szóbeli és tettleges erőszakot”

Ajánlatok