accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy fiatal brit lány kiakadt a síró gyerek miatt, ezért üvöltözött, majd megpofozta utastársát

utazomajom /

A Jet2 légitársaság LS895 Manchesterből Antalya-ba tartó járatán egy csecsemő sírásán annyira felhúzta magát a brit turista, hogy óriási kiabálásba kezdett. Az agresszív nőt megpróbálta megnyugtatni a személyzet, viszont nem jártak sikerrel. Habár hivatalosan nem erősítették meg, a többi utas elmondása alapján a nő már felszállás előtt a reptéren lerészegedett.

A kapitány akkor döntött az út megszakításáról, amikor a rendbontó megpróbálta kinyitni a repülőgép ajtaját, majd az utasok arcába üvöltött. A légiutaskísérők hangos szóváltásba kezdtek a nővel, aki ekkor észrevette, hogy valaki felveszi a jelenetet és emiatt pofonvágta a videózó utast.

A nőt később az utasok segítségével a repülőgép hátsó részébe vitték. Nem sokkal ezután a Jet2 gépe Bécsben szakította meg az útját. A légitársaság elnézést kért a többi utastól a kellemetlenségért, és hozzátették, hogy „családbarát légitársaságként zéró toleranciát alkalmaznak a zavaró magatartással szemben.

Ajánlatok