accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy hotel négy ország határán számtalan programlehetőséggel: Thermal Hotel Balance****

utazomajom /

Szállodalátogatásaink során nem először jártunk már a Thermal Hotel Balance****-ban, korább beszámolónkat itt olvashatod. Az új építésű hotel magas színvonalú szolgáltatást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Idén még inkább a gyermekes családokra koncentrálnak, ezért a játszószobán, x-boxon, társasjátékokon és csócsón túl egy igazi különlegességgel is készültek: az óráiások birodalmával. A kertben kialakított népszerű játékok között óriás malom, óriás jenga, óriás dominó, óriás amőba, marokkó, lengőteke láthatóan hosszú időre leköti a kicsiket.

Heti négyszer aquafitness, illetve minden szombaton jóga várja a vendégeket, illetve nyártól már személyi edzés is várja a vendégeket. És tudjátok mi tetszett nekünk a legjobban? A figyelmesség. A délutáni órákban ingyenes sütizésre invitálják a hotel lakóit a közös térben.

Lenti Termálfürdő

A hotel legfelső emeletén élménymedence, szaunák és napozóterasz is megtalálható, azonban ingyenes belépés biztosított zárt folyosón keresztül az ország egyik legmenőbb fürdőjébe, a Lenti Termálfürdőbe. Számos modern, igényesen kivitelezett élménymedence, jacuzzi és még csúszda is üzemel a fedett részen. Külső medencék között megtalálható az úszó, gyógy és élménymedence is.

Programok

A hotel nem titkolt célja, hogy bemutassa a környék nevezetességeit. Épp emiatt, a nyári csomagok középpontjában is a látnivalók állnak, továbbá a környék legjobb belépői biztosítottak! A recepción szívesen adnak tanácsot bármilyen programra is vágysz, legyen akár belföldön, Ausztriában, Szlovéniában vagy Horvátországban, hiszen mindegyik ország fél órán belül elérhető autóval!

Bemutatunk néhány lehetőséget.

Lovászi légópince

A hoteltől mindössze tíz perces autóútra található Lovászi, ahol a történelem során különleges és érdekes légópincét alakítottak ki. A pince a mai napig látogatható helyi idegenvezetővel, aki személyes tapasztalatokon, történeteken keresztül mutatja be pince fontosságát. Előzetes egyeztetés után vezetővel járhatjuk be az óvóhely labirintusait. Számtalan folyosóval, saját víz és áramellátással, szellőztetéssel, fűtéssel, orvosi szobával, telefonközponttal, de még parancsnoki szobával is rendelkezett. A bunkertúrák szerelmeseinek javasoljuk, hogy látogasson el a pákai szabadtéri bunkerekhez!

A pince megtekintése után a kitűnő ár-érték arányú Kantin étterem meglátogatását javasoljuk!

Szlovéniai kirándulás

Tökéletes kikapcsolódást nyújt Lendva, a szállodától mindössze 15 perces autóútra található szlovén városka. Itt található az 53 méter magas Vinarium torony, amiről 4 különböző országra is ellátni. Szlovénia egyik legmagasabb kilátója csodás látványt nyújt a körülötte lévő dimbes-dombos szőlősorokra. Ha egy kis romantikára vágysz, érdemes naplemente idején érkezni.

A szőlő látványa garantáltan meghozza a kedved a borozáshoz. Szerencsére a közelben található a híres Cuk borház, ahol a tulajdonos által előállított csúcsminőségű, palackozott borok közül tíz félét is megkóstolhatsz. Az egész egy családi vállalkozás, ahol mind a 27.000 szőlőtőkét saját kezűleg gondozzák.

A városban található a lendvai vár, amely állandó történelmi kiállításoknak ad otthont. A 12. században épült barokk stílusú várkastély a történelem során többféle szerepben üzemelt, legutóbb iskolaként, jelenleg pedig a Lendvai Galéria és Múzeum kapott benne helyet.

Tovább autózva az egyik leghíresebb építesz, Makovecz Imre által tervezett Színház- és Hangversenyterem impozáns épülete tárul elénk.

A közelben található Dobrona hétszáz négyzetméteres trópusi kertje, ahol négyszáz különböző növényt szemléletünk meg. Ha már a számoknál tartunk, több, mint kétmillió orchideát ültetnek.

Őrségi kirándulás

Tudtad, Lenti az Őrségtől csak egy néhány percre van? És hogy az Őrség kapujában, Márokföldön van az ország egyik legerősebb energiapontja? Ott található ugyanis az úgynevezett Szent György-vonalak találkozása, melyekről az ókortól azt tartják, hogy különleges, gyógyító erővel bírnak. Ha ebben nem hiszel, akkor sem fogsz unatkozni: látogass el a hatezer négyzetméteren létrehozott levendula ültetvényre, ahol szedd magad akció keretében egy kis emléket is magaddal vihetsz az illatos növényből. (Ha oda vagy a levenduláért, pont Neked szól a Thermal Hotel Balance Levendula Álmok csomagja!) A szabadidő aktív eltöltésére vágyó kalandorokat, családosokat pedig tárt kapukkal várja a Márokföldi Kalandpark!

Eddigre már biztos megéheztél, de ne aggódj! A közelben, Őriszentpéteren található az ország egyik legjobb étterme, a szezonális alapanyagokból dolgozó Pajta bisztró.

Szécsiszigeti bivalyrezervátum

További javasolt programok

A hotelben díjmentesen a kerékpárkölcsönzés, amivel könnyed túrát tehetsz Szlovéniában, a Barátság Parkban pedig piknikezésre is lehetőséged nyílik. Ha nem szeretsz tekerni, akkor pattanj fel a traktorra, és irány Hetés, vagy egy vadlesős kirándulás!

10.000 forint kedvezmény!

Megjött a kedved a pihenéshez? Jó hírünk van! A “visitlenti” kuponkóddal most foglalásonként 10.000 forint kedvezményt kapsz! Kattints a foglaláshoz!

szponzorált tartalom

Ajánlatok