accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy kép sokszor többet mond ezer szónál

utazomajom /

Ha blogot írsz, vagy épp közösségi média oldalakat szerkesztesz, akkor pontosan tudod, hogy mire gondoltunk, amikor a címet leírtuk. Hány órát szenvedtél már végig azzal, hogy megfelelő képet találj a bejegyzésedhez?

A médiában hatalmas a zaj, nehéz olyan tartalmat gyártani, ami valóban eljut a címzettig, hiszen akár a közösségi oldalakat nyitunk meg, akár a böngészőnket, releváns tartalmak millió zúdulnak ránk.

Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy hiába írunk csodás értekezést, amely magvas gondolatok egész seregét vonultatja fel, ha a felhasználók java része arra tendál, hogy hosszabb lélegzetvételű szövegeken olvasás nélkül átgörgessen.

Folyamatosan jönnek az új impulzusok, amit két perccel ezelőtt láttak a hírfolyamban, már a múlté, ezért nagyon meg kell dolgozni azért, hogy felkeltsd a netezők figyelmét, és tartósan be is vésd magad a memóriájukba. Ebben szeretne most segíteni neked az SR-Marketing csapata.

Vágj jó képet hozzá!

Akármennyire is vonz vagy taszít a vizualitás, ha tartós figyelmet szeretnél akár a blogodnak, akár a közösségi média profilodnak, kénytelen vagy képi anyagot használni!

Ennek felismerése az első lépés a siker és az áttörés felé, de ezzel még közel sem ért véget a teendők listája.

Amint elfogadod, hogy csak minőségi képi anyaggal tudsz fennmaradni, el is kezdhetsz azon agyalni, hogy honnan keríts témába vágó, megfelelő felbontású, ízléses fényképeket.

Mielőtt azonban a szívedhez kapnál, és elkezdenél szörnyülködni, hogy mennybe kerül egy fotós, mennyiért bérelhetsz műtermet, állj meg egy pillanatra és olvass tovább.

Stock fotó, ajándék a te neved!

Most gyorsan nyugodj meg: nem muszáj neked legyártani a professzionális képi anyagokat, nem kell extra költségekbe verned magad, sőt nem kell vizuális gurunak sem lenned.

Bőven elég, hogy tájékozott légy, és ismerd azokat a weboldalakat, amelyeknek a fő profilja az, hogy blogokat, honlapokat és közösségi média oldalakat lássanak el szabadon felhasználható, ingyenes és magas minőségű fényképekkel, úgynevezett stock fotókkal.

Hogy miért fontos ez?

Mert ezeket a képeket használva biztosan nem mások szellemi termékeit használod jogszerűtlenül, ezzel le is véded magad mindenféle támadással szemben.

Számos oldal kínál ingyenes és havidíjas csomagokat egyaránt, érdemes kitapasztalni, hogy a te témádnak és ízlésednek melyik stock fotó oldal felel meg a legjobban.

Ha pedig további költségkímélő és hatékony marketingtippre szomjazol, keresd bátran az SR-Marketing specialistáit!

Játssz tisztán!

Korábban talán menő volt Pinterestről vagy egyéb külföldi oldalakról letölteni képet, de ma már egy magára valamit is adó vállalkozó nem ékeskedik más tollával, és megbecsüli mindenki munkáját.

Talán nem is olyan meglepő, de ez az etikus magatartás lesz aztán az egyik fő kulcsa a tartós fennmaradásnak!

Ajánlatok