accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy saját medence a legjobb megoldás!

utazomajom /

Ki ne szeretne privát medencét a kertjébe, hogy akkor és úgy élvezze a nyarat és a fürdőzést, amikor és ahogy szeretné, akár a medenceparton napozva, akár a lábát a vízbe lógatva, akár fejest ugorva.

Persze egy kültéri medence nemcsak az élvezetekről szól, a víz karbantartása rendszeres és költséges feladatot jelent. Szerencsére azonban létezik olyan megoldás, amely számos előnyt nyújt, megkönnyíti a dolgodat, növeli a medence nyújtotta élményt.

Az esztétikus polikarbonát tető telepítésével leveheted a gondok egy részét a válladról, megkönnyítheted a vízkezelést és karbantartást. A medence beruházási költségéhez viszonyított kedvező ára és az általa kínált előnyök vonzóvá teszik minden medencetulajdonos számára.

Fejeld meg a luxust!

Ma már egyre többen engedhetnek meg maguknak egy kültéri medencét, ha Te is közéjük tartozol, és szeretnéd kimaxolni, lásd el polikarbonát medencefedéssel, vedd fel a kapcsolatot a Polikinggel!

Az sem jelent problémát, ha a privát strandolásnak helyet adó medence már korábban készült, utólag is lefedhető, amennyiben a medence körüli felület teherbírása megfelelő, valamint egysíkú és kellően sík. A tető, vagyis az extra erős alumínium vázra szerelt polikarbonát ugyanis a medence hosszoldalain elhelyezett síneken a használat idejére el-, egész pontosan összetolható, ugyanis szegmensekből épül fel.

Többféle típusból választhatod ki a Neked tetsző, a környezethez illő dekoratív fedést, amely tovább emeli a fürdőhely megjelenését, növeli az ingatlan értékét.

Számos előnyt kínál

Amennyiben szeretnéd gondtalanul élvezni a medencézést, és a fürdésre, pihenésre szánt időt nem a levelek és bogarak horogra kerítésével, valamint a megfelelő pH érték beállításával tölteni, szükség van medencefedésre. Az erős napsugárzás hatására fellépő algásodás sem jelent többé problémát, ugyanis a polikarbonát tető megakadályozza a víz bezöldülését, büdösödését.

Alkalmazásával kellemes vízhőmérsékletet teremthetsz, megszüntethető az éjszakai párolgás, és annak okán a víz lehűlése, vagyis hosszabb ideig, akár áprilistól októberig fürödhetsz, úszhatsz.

Kisgyermekes családokban, illetve ahol háziállatok vannak, a medencefedés biztonságot nyújt a vízbe esés és vízbe fulladás ellen.

12 egy tucat. Vagy mégsem?

Bár 12 féle fedéstípus közül választhatsz, garantáltan egyedi gyártású, a medence méretéhez, valamint a környezethez legjobban illő tetőt kapsz.

Hagyományos környezetbe az íves, modern miliőbe a szögletes fedéseket ajánljuk. Amennyiben luxus megjelenést szeretnél, a 4 mm-es üvegszerű, víztiszta polikarbonátot ajánljuk, ellenkező esetben a 10 mm-es cellás változat lesz a jó választás.

A panoráma, a kert látványa szempontjából a szuper alacsony, alacsony fedések mellett dönts, ha rosszabb időben fürdeni, úszni szeretnél alatta, a homlokfali vagy oldalfali ajtóval ellátott középmagas, magas fedések lesznek a megfelelők.

Az óriási kínálatból nem egyszerű a választás, kérd a szakértők segítségét, tervezzétek meg együtt a medence fedését!

Ajánlatok