accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy új kezdete: A Ryanair átszállásos jegyeket kínál

utazomajom /

Nagy nap ez a mai. A Ryanair a fapados társaságok közül egyedülálló módon átszállásos jegyeket kínál. Ez hatalmas újítás, hiszen az ilyesfajta értékesítés teljes más informatikai rendszert igényel. Ezentúl már az Ír fapados társaságnak kell gondoskodni arról, hogy megfelelő időt biztosítson az átszállásra.

Ha az utas nem éri el a csatlakozó járatot, akkor díjmentesen köteles a cég átfoglalni a következő járatra, vagy felajánlani neki egy más alternatívát. Ha nincs hely a legközelebbi gépen, és emiatt esetleg ott kellene éjszakázni a reptéren, akkor hotelszobát is biztosítania kell az utas számára. Nem beszélve arról, hogy kártérítési kötelezettsége is keletkezhet a cégnek a lekésett járat miatt. Legtöbben azonban a feladott poggyász miatt örülhetnek, hiszen azt nem kell újra feladni az átszállások alkalmával.

Járatok foglalása

Foglalni továbbra is a légitársaság honlapján közvetlenül a legcélszerűbb. Átszállásos utak esetében a célállomás alatt zárójelben (1 stop) feliratot fogunk látni.

Sajnos Budapestről még nincs elérhető átszállásos jegy, azonban reméljük, hogy hamarosan bővítik a lehetőségeket.

Példa

A képen látható, hogy a gép Barcelonából római átszállással érkezik Bari repülőterére. A teljes út 132,98€.

Érdekesség

A fenti járatokat külön foglalva a következőt tapasztaljuk.

Barcelona – Róma 71,99€

Róma – Bari 50,59€

Míg külön foglalva 122.58€-t kellene fizetnünk, egyben 132,98€-t számol a Ryanair. Az okát egyelőre még nem tudjuk.

 

Ajánlatok