accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Épségben megérkezett péntek 13-án a 666-os járat a HEL kódú repülőtérre

lanymajom /

Te felültél volna ma, péntek 13-án a Finnair AY666-os Helsinkibe, avagy a pokolba tartó járatára? Helsinki nemzetközi repülőterének HEL az IATA kódja, ami az angol hell, azaz a pokol szóra emlékeztet.

A közösségi médiában minden légiközlekedéssel foglalkozó portál ezen mosolyog, sőt, még Helsinki repülőtere és a Finnair is kommentálta az eseményeket a Twitteren.

A repülőtér még egy csavart is tett a helyzetbe, hiszen a 26-os kapunál fogadták a gépet, ami ugye 2*13. A járat Koppenhágából érkezett.

A 666-os járat az elmúlt 11 évben összesen már 21-szer repült a “pokolba” péntek 13-án, de október 29-től már más járatszámot fognak használni ezen az útvonalon. Addig még 15 alkalom van hátra kipróbálni, hogy milyen 666-os gépen repülni HEL-be, de péntek 13-ból már nem lesz több.

Ha ez még nem lenne elég ijesztő, a Finnairnek van járata Singapúr (SIN – angolul bűnt jelent) és Helsinki (HEL) között is.

Ajánlatok