accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kamu poggyászinformációkkal ösztönöz vásárlásra a Wizz Air

utazomajom /

Két hete elértük, hogy a hibás check-in idők helyett a megfelelőt írja ki a Wizz Air a foglalási folyamat közben. A múlt héten pedig a hatásunkra a légitársaság eltörölte az utasok egy részének jogtalanul felszámolt rendszerpótdíjat.

A Wizz Air és az Utazómajom számára is az utasok kényelme és biztonsága legfontosabb. A fapados légitársaság teljes mellszélességgel kiáll az utasok korrekt tájékoztatása mellett, éppen ezért arra kérjük őket, hogy a továbbiakban ne küldjenek téves információkat az utasok számára a poggyászaikkal kapcsolatban.

Köztudott, hogy az elsőbbségi beszállás, azaz a WIZZ Priority egyik nagy előnye, hogy a 40 × 30 × 20 cm nagyságú kisméretű kézipoggyász mellé egy normál méretű (55 × 40 × 23 cm) poggyászt is felvihet az utas a fedélzetre. Ez lehet egy táska vagy egy kisebb gurulós bőrönd is, ráadásul a “megengedett méret nem tartalmazza a poggyász fogantyúit/kerekeit”. Magyarul a kerék további 5 cm-t “kinyúlhat.”

Ennek ellenére az elsőbbségi beszállást vásárló utasok indulás előtt olyan vásárlásra ösztönző “fontos poggyászinformációkat” kapnak emailben, amelyben csak a kisméretű kézipoggyász szerepel.

Az elsőbbségi utasok számára kiküldött téves poggyászinformáció
Az elsőbbségivel rendelkező utasok számára kiküldött téves poggyászinformáció

A kevésbé rutinos utazókat az email egyértelműen megtéveszti, hiszen ebben nem szerepel az 55 × 40 × 23 cm maximális méretű poggyász.

A probléma miatt felvettük a kapcsolatot a légitársasággal, de megkeresésünkre nem válaszoltak. Bízom benne, hogy hamarosan ez is megoldódik, addig is nagyon figyeljetek poggyászinformációk helyességére.

 

Ajánlatok