accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Exkluzív tetőbárral vár a Balaton ikonikus szállodája

utazomajom /

A Hunguest BÁL Resort Balatonalmádiban teljesen megújulva nyitotta meg újra kapuit a vendégek előtt. A hotel saját partszakasszal, wellness- és konferenciaközponttal, tetőbárral, 209 szobával várja a látogatókat.

A Hungest Hotels teljes körű felújítását júniusban fejezték be, a szálloda a mai vendégigényekre szabva teljesen megújult. A hotelben összesen 190 prémium kétágyas szoba és 19 lakosztály várja a vendégeket, amelyek nemcsak a balatoni nyaralókat célozzák, hiszen a várakozások szerint népszerű célpontja lesz az üzleti- és konferenciaturizmusnak is. Ehhez minden adottsága megvan: a Hunguest BÁL Resort mindössze egyórányi útra van Budapesttől, a földszinten pedig a Conference & Event Center közel 1000 négyzetméteres, a terembe természetes fény szűrődik meg és akár 500 fő is kényelmesen elfér benne.

De térjünk át az élvezetekre. A hotelben teljesen átalakult a wellness terület is, ahol a vendégek széles szaunakínálattal és prémium spa kezelésekkel kényeztethetik magukat. Az ő kényelmük érdekében a korábbi hidegvizes úszómedencét is lecserélték egy élménymedencére, a feltöltődést pihenőterasz és beltéri relaxációs zóna is segíti.

Ami a gasztronómiát illeti, ott is újdonságokkal készültek, sőt, a 13. emeleten tetőbár is nyílt. A 270 fokos panorámával bíró Skyrose Bar mindenki számára nyitva van, így akár egy baráti találkozón is élvezhetjük a balatoni panoráma és a finom koktélok párosát. Az ételekről a KAKAS Brasserie & Grill gondoskodik ínycsiklandó fogásokkal és jó időben grillterasszal.

A Hunguest Hotels kiemelten fontosnak tartja az értékmegőrzést, ennek köszönhetően felújította az egykori Veszprém vármegyei alispán és Almádi patrónusaként ismert Véghely Dezső helyi védelem alatt álló, a szálloda területén található villáját is. A villa bizonyára sok látogató fotóján felbukkan majd és gyanítjuk esküvői fotózásokhoz is kedvelt helyszín lesz. A hotel egyhektáros kertje ugyanis csodaszép nyári esküvők helyszíne lehet, a kertben ráadásul teljes tájépítészeti átalakítás is történt, hogy még pompásabb legyen.

szponzorált tartalom

Ajánlatok