Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ezek a világ legbiztonságosabb légitársaságai

2018. január 04. csütörtök, 19:39 - lanymajom
Hírek

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a repülés történelmében biztonság szempontjából a tavalyi volt a legsikeresebb év. A repülőtársaságok biztonságosságával foglalkozó AirlineRatings pedig tegnap tette közzé, hogy melyek a legbiztonságosabbnak választott légitársaságok.

Geoffrey Thomas, az AirlineRatings.com főszerkesztője szerint ezek a légitársaságok egyedülállóak az iparágban és élen járnak a biztonság, az innováció és az új repülőgépek üzemeltetése terén.

A legbiztonságosabb légitársaságok

(betűrend szerint)

Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Royal Jordanian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic és a Virgin Australia.

Az AirlineRatings szerkesztői a fapados légitársaságokat is megvizsgálták és kiválasztották a tíz legbiztonságosabbat, amelyek habár fapados üzleti modellben működnek, viszont az összes nemzetközi biztonsági előírásnak eleget tesznek, rendelkeznek az IOSA minősítéssel és tökéletes biztonsági mutatókat tudhatnak magukénak.

A legbiztonságosabb fapados légitársaságok

(betűrend szerint)

Aer Lingus, Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling, és a Westjet.

Miért ezek a legbiztonságosabbak?

Minden légitársaságnak lehetnek bizonyos incidensei, melyek közül sok nem is a légitársaság üzemelési hibájából ered, hanem inkább a repülőgépgyártóra vezethetőek vissza. A különbség egy biztonságos és egy kevésbé biztonságos légitársaság között viszont abban rejlik, hogy ezeket az incidenseket a személyzet hogyan kezeli.

Ha le szeretnéd ellenőrizni, hogy mennyire tartják biztonságosnak azt a légitársaságot, amelyiknél jegyet szeretnél vásárolni a jövőben, akkor azt az AirlineRatings oldalán tudod megnézni.


Forrás: innen

Talán ez is érdekelhet