accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezerféle lakberendezés

utazomajom /

Egy lakás berendezése számtalan módon kialakítható, de azért vannak olyan jól bevett megoldások, amelyek a legtöbb esetben megjelennek a beltérben. Az egyik ilyen elterjedt gyakorlat az, hogy egy nappaliban legtöbb esetben megjelenik a kanapé.

Központi bútordarab a kanapé

E bútordarab rendkívüli népszerűségét vitathatatlan praktikusságának köszönheti. Elég csak belegondolni abba, hogy egy kanapé sok esetben a lakáson belül az egész család legfőbb igazodási pontja, a kanapé körül mindig zajlik az élet, a nagy beszélgetések, közös tévézések elmaradhatatlan kelléke. Emellett az is biztos, hogy ha valaki kanapét birtokol, akkor le tudja otthonában ültetni a vendégeit.

A kanapé emellett térelválasztó funkciót is betölthet, és egy jól megválasztott darab már csak puszta méreteinél fogva is meghatározza, feldobja az egész beltér hangulatát.

Ezen bútorok egy különleges válfaja a háromszemélyes kanapé, amely bár nem túl elterjedt, de a Nonstop Bútor webáruház kanapé kínálatában található és kiválasztható ilyen típus is. A háromszemélyes kanapék már nagyon nagy ülőfelületet adnak, kényelmesen elhelyezkedhet rajta több ember, az ágyazható típusok pedig helytakarékos módon adnak lehetőséget arra, hogy egy igazán nagy ágy tulajdonosa is legyen a vásárló.

Praktikussági szempontok

A nagy felületet adó kanapé nagy felületen tud szennyeződni is, így az ilyen bútoroknál gyakori a bőr vagy műbőr bevonat. Az ilyen kárpitozás sokkal könnyebb tisztíthatóságot ígér, mint a textil, és ez fontos szempont lehet egy olyan bútornál, amely éjjel-nappal használatban lehet.

A Nonstop Bútor webáruházban a vásárló maga választhatja meg a kiválasztott bútor több tulajdonságát, így a kárpitozás vagy a párnák színét, valamint a matracok, fekvőfelület kialakítása szabadon megválasztható.

Tervezéstől a kiszállításig minden egy kézben

Erre a rugalmasságra az ad lehetőséget, hogy a Nonstop Bútornál a tervezés, gyártás és a forgalmazás is szorosan összefügg egymással, az egyedi igények által meghatározott bútor gyártása a cégen belül történik. Ez nagy erőssége a vállalatnak és jó hír a vásárlónak is, hiszen így biztos lehet benne, hogy a vásárlás után a kívánságának pontosan megfelelő bútor fogja majd szolgálni.

Az említett vállalati struktúra teszi azt is lehetővé, hogy a házhoz szállítást kérő vásárlók szintén a Nonstop Bútor szakemberei által nyújtott szolgáltatásban részesüljenek akkor is, amikor otthonukba rendelik új bútorukat.

Ilyen esetben lehet kérni otthoni összeszerelést is, amely szolgáltatás biztosítja, hogy a szakszerű összeállítás után ne lehessenek garanciális vagy garancián kívüli problémák a bútorral. Érdemes is élni a lehetőséggel, mert például a nehéz és szaktudást igénylő kanapék házilagos módszer alkalmazásával jó eséllyel nem szerelhetők úgy össze, hogy az megfeleljen a gyártó és a vásárló igényeinek.

A körültekintés minden vásárlás esetén fontos, és a Nonstop Bútor oldalán a számtalan hasznos szolgáltatás miatt különösen indokolt.

Ajánlatok