accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezt jó tudni, ha téged is érintett a Fly Niki csődje

lanymajom /

Tegnap számoltunk be arról, hogy újabb európai légitársaság, a Fly Niki jelentett csődöt. Ha te is érintett vagy a kialakult helyzetben, akkor a kellemetlenségek mellett egy jó hírrel is tudunk szolgálni.

Az Eurowings tegnap adott ki egy közleményt, melyben arról számolnak be, hogy az érintett utasokat nem fogják cserbenhagyni az ünnepek előtt. A németek kedvezményes repülőjegyeket ajánlanak föl azoknak a külföldön ragadt utasoknak, akiknek a Fly Nikinél volt érvényes foglalásuk december 14 és 31 közötti időszakra.

Hogy működik a foglalás?

Az Ausztriába vagy Németországba szóló egyirányú repülőjegyet foglald le az Eurowings oldalán, majd 2018.01.31-ig az alábbi dokumentumokat küldd el az erstattungAB@eurowings.com e-mail címre:

  • A külföldi célpontról Ausztriába vagy Németországba irányuló Fly Niki repülőjegyed foglalását, mely december 14 és 31 közötti időszakra szól
  • Az Eurowingsnél foglalt repülőjegyed visszaigazolását, mely december 14 után lett véglegesítve

Mekkora kedvezményben részesülök?

Ha a fent említett kéréseket teljesíted, akkor 50 %-os kedvezményt biztosít az Eurowings, melyet automatikusan visszautalnak az általad megadott fizetési módok szerint. A visszatérítési időszak akár pár hetet is igénybe vehet.

Figyelem! A németországi belföldi járatokra, illetve a más portálokon vagy online utazási irodáknál vásárolt repjegyek esetén nem jár visszatérítés, csak az eurowings.com weboldalán véglegesített foglalásokat veszik figyelembe.

Ajánlatok