Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

FIGYELEM! Ennyit az ingyenes Mastercard Airport Lounge-ról? Megváltoznak a feltételek!

2019. március 07. csütörtök, 17:30 - utazomajom
Hírek

Megjelent a Mastercard oldalán egy igen érdekes közlemény, ami alapjaiban változtatja meg a budapesti Mastercard Airport Lounge eddigi díjmentes használatát. Habár az utóbbi időben valóban hatalmas tömeg szabadult a prémium váróba, nem gondoltuk volna, hogy ilyen lépéshez folyamodnak. Azonban nekünk ez csak jó, lentebb kifejtem, hogy miért.

FIGYELEM! 2019. április 1-től megváltoznak a belépési feltételek:

Arany/Gold és World kártyabirtokosok számára a belépés 2019. április 1. és december 31. között egyszeri alkalommal ingyenes. Minden további belépés 2.500 Ft. 2020. január 1-jétől csak térítés ellenében lehet igénybe venni a várót. Továbbá maximum 1 fő vendéget vihet be magával a kártyatulajdonos, belépődíja 5000 Ft. 2 éven felüli gyermekek számára a belépődíj 5000 Ft/gyermek, 2 éven aluli gyermekek továbbra is ingyenesen léphetnek be.

Platinum kártyabirtokosok továbbra is díjmentesen használhatják a várót, továbbá egy fő ingyenesen mehet be velük, illetve a 18 éven aluli gyermekek létszámtól függetlenül ingyenesen léphetnek be vele.

És hogy ennek mi miért is örülünk? A GRÁNIT Bank Platinum kártyájával továbbra is ingyenesen fogunk tudni bemenni, sokkal kisebb lesz a tömeg, ezáltal nagy valószínűséggel az utóbbi időben romló színvonalnak is nyoma fog veszni.

A GRÁNIT Bank Platinum kártyáról egyébként itt írtunk: Milyen bankkártyát válasszon egy utazó? Minket a havi 6 ingyenes készpénzfelvétel és az 50 millió forintos utasbiztosítás mellett az egyedülálló Priority Pass kártya győzött meg. Vele egyébként személyenként 24 euróért lehet belépni világszerte 900 repülőtéri VIP váróba.

Szponzorált tartalom.

Talán ez is érdekelhet