accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Figyelem! Lehet, hogy a Wizz Air utólag törölte a járatod és kapsz kártérítést

utazomajom /

Lassan megtelik a postaládánk a Wizz Air pénzvisszatérítésével kapcsolatos üzenetettek, ezért született ez a bejegyzést. Ahogy tegnap megírtuk, néhány járatán kívül a Wizz Air is megszünteti ideiglenesen a személyfuvarozást. Ha nem olvastad a koronavírus kapcsán írt állásfoglalását a légitársaságnak, akkor erősen javasolt.

Több olvasónk jelezte, hogy habár az adott napon még úgy volt, hogy indul a járata, nem is tudott visszatérítést igényelni, utólag belépve a Wizz Air profiljába azonban azt látja, hogy mégis törölve lett a járata. Ezáltal lehetősége nyílt a visszatérítésre.

A fapados légitársaság egy kicsit megnehezítette a pénzvisszatérítést, de nem tette lehetetlenné. A következő a helyzet. A törölt járat esetében a profilodon megjelenik, hogy kérheted a 120%-os visszatérítést Wizz Air kreditben, amit két évig használhatsz fel. Más opció nincs, viszont az is látszódik, hogy “a 120%-os kredit jóváírást követően Ön kérheti a 100%-os összeg pénzre történő átváltását is.”

Tehát először elfogadod a kreditet, majd frissül az ablak, ahol kérheted a pénzvisszatérítést is az űrlap kitöltése után.

Ha mégis eltévednél, akkor ezen a linken keresztül tudod igényelni a pénzvisszatérítést. Ha kreditben foglaltál eredetileg is, akkor csak kreditet kaphatsz vissza.

Képernyőképek

Ajánlatok