accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Fjällräven Vándortúra – NYERD meg álmaid túrahátizsákját!

utazomajom /

Megállít egy kérdés a hétköznapok sodrásában. Hová is megyek? Mit csinálok itt? Valójában hova is sietek éppen? Mi ennek a célja? A válaszok keresése nem hagy nyugodni, lefoglal, hogy magasabb értelmet keress. Már nem motivál a munkahelyed, már kevésnek érzed a nappali vagy az iroda kínálta teret: el kell szakadj innen, hogy megtaláld a saját utad, vissza önmagadhoz. El kell indulnod. Most.

Olvasd el a cikket, válaszolj a lap alján található néhány kérdésre és nyerd meg a Fjällräven Abisko Friluft 45 kék színű túrahátizsákot!

Számtalan elmében játszódik le ez a jelenet, talán egyre többször. Jóval kevesebben vannak, akik meg is élik az álmukat: az ábrándozás, tervezgetés helyett tettekkel keresnek kiutat a kifogások és a kényelem ingoványából. Nekivágni a nagyvilágnak, kiszakadva a komfortzónád és a társadalmi elvárások aranyketrecéből, bevetni magad az erdőbe és a hegyek közé megmérni magad a Természetben. Ha a gyaloglás monotonitásától, a fáradtság mámorító megsemmisülésétől vársz lelki feltöltődést, szeretnél magad erejéből eljutni gyönyörű tájakra, sátorozni, tábortűz mellett ülni esténként, hasonló érdeklődésűekkel megosztani az Út élményét, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy jelentkezel a Fjällräven Vándortúrára! Jelentkezési határidő május 31. A túra időpontja 2019. július 29. – augusztus 2.

Ahogy egyre több időt töltünk képernyőkkel körbe véve, a virtuális valóságban élve, úgy érezzük egyre nagyobb hiányát a Természet kínálta szabadságnak és nyugalomnak. Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a túrázás és az utazás, de a legtöbben csak rövid időt töltünk az erdőben – a hétvégékre korlátozódik az az idő, amelyet magunkkal és a zöldben tölthetünk.

Pedig néha nagy szükség van arra, hogy eltávolodjunk a civilizáció őrült tempójától, a városok zajától és egy picit megnyugodjunk. Ehhez pedig idő kell, nem csak egy szombat reggeltől délutánig tartó séta valahol a város közelében. Ehhez el kell szánnunk magunkat, ki kell szakadjunk a mobiltelefonok világító bűvköréből, amely úgy vonzza a figyelmet, mit utcai lámpa a lepkét – eltérítve valódi céljától.

A Fjällräven Vándortúra lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezd a Balaton-felvidék legszebb tájait, kijelölt útvonalon, biztonságos, szervezett körülmények között, kiváló táborhelyeken és vidám társaságban. A Zánkától Badacsonyörsig tartó útvonal olyan csodás helyeket fűz össze, mit a Hegyes-tű csúcsa, Mencshely és Kapolcs hangulatos települése, a Csobánc és a Tóti-hegy gyönyörű panorámát kínáló kialudt vulkánjai. Az öt napos túrát teljesítők esténként kipróbált táborhelyeken pihennek meg, a részvételi díj tartalmazza a vacsorát és a reggelit, valamint az esti programokat, a jelentkezésnél pedig ebédre elkészíthető liofilizált élelmet is rendelhetsz.

Ha bejárnád a Balaton-felvidék legszebb tájait, öt napra elszakadnál a civilizációtól és adnál magadnak lehetőséget arra, hogy kipihend a hétköznapok stresszes hajtását, úgy, hogy semmi más dolgod nincs, csak élvezni a hegycsúcsokról eléd táruló kilátást, akkor neked szól a Fjällräven Vándortúra!

Az útvonalról itt tudhatsz meg többet, valamit itt jelentkezhetsz: https://vandortura2019.hu/

Nyereményjáték

Válaszolj néhány kérdésre és nyerd meg álmaid Fjällräven Abisko Friluft 45 túrahátizsákját!

Kérdések

szponzorált tartalom.

Ajánlatok