accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

8 napos földközi-tengeri hajóutat találtam mindössze 387 990 Ft-ért all inclusive ellátással!

utazomajom /

Többen is imádjátok a luxus hajóutakat, mint ahogy én is. Előszeretettel olvasgatom az útleírásokat és alig várom, hogy újra az all inclusive tengerjárók valamelyikének fedélzetén üljek.

Most lehetőség van egy 8 napos all inclusive földközi-tengeri hajóút foglalására a svájci székhelyű MSC Cruises egyik legújabb (2022-es) luxus óceánjárójára, ami olyan új technológiával épült, hogy LNG, azaz cseppfolyósított földgáz hajtja. Az MSC World Europa bejárja a Földközi-tenger nyugati vidékét és közben a hajós programok mellett neves német zenészek előadásait is meghallgathatjuk, hiszen az Aldi utazás osztrák anyacégének a 20. jubileumát ünnepli.

Koncertek az MSC fedélzetén.

A 2023.november 5-12. között foglalható hajóúton Olaszországot, Máltát, Spanyolországot és Franciaországot érintik. A hajó Genova kikötőjéből indul, ahová autóval, Budapestről busszal (jelenlegi retúr jegy: 55 000Ft) vagy repülővel (Lufthansával jelenlegi retúr jegy: 85 300 Ft) juthatunk el.

Az MSC World Europa útiterve

1. nap: Egyéni kiutazás Genovába (Olaszország), majd beszállás és a hajóút megkezdése 18.00 órakor.
2. nap: Civitavecchia, Olaszország (7.00–19.00 óráig).
3. nap: Palermo (Szicília), Olaszország (9.00–17.00 óráig).
4. nap: La Valletta, Málta (10.00–18.00 óráig).
5. nap: Kikapcsolódás a tengeren, hajós programok.
6. nap: Barcelona, Spanyolország (7.00–18.00 óráig).
7. nap: Marseille, Franciaország (8.00–18.00 óráig).
8. nap: Érkezés Genovába (Olaszország) 8.00 órakor. Kiszállás és egyéni hazautazás.

Hajóút foglalás: 2023.11.05-12. között 4 országban tett látogatással, all inclusive ellátással, fedélzeti szervizdíjjal és all inclusive Easy italcsomaggal már 387 990 Ft/fő-ért foglalható belső kabinban. MEGNÉZEM

A fent említett csomag tartalmazza a szállást 7 éjszakára a luxushajó fedélzetén egy Fantastica belső kabin valamely szobájában, az all inclusive étel- és italellátást, a fedélzeti létesítmények használatát, szórakoztató programokon való részvételt, zenei rendezvényeket, fedélzeti szervizdíjat 84 eur/fő értékben, valamint a be- és kihajózási illetéket és üzemanyagpótdíjat.

A Fantastica belső kabinok foglalhatók jelenleg a legalacsonyabb áron, de természetesen felár ellenében nagyobb, erkélyes szoba vagy Yacht Club Suite is megtalálható a csomagajánlatok között.

Belső kabin.

A 6774 utas befogadására alkalmas hajóóriás fedélzetén euróval vagy bankkártyával fizethetünk. A személyzet leginkább németül, de a többség több nyelven is beszél és a szórakoztató programoknál 5 nyelven konferálnak: német, angol, olasz, francia, spanyol.

A jó szórakozást és a kellemes időtöltést a fedélzeten megannyi létesítmény szolgálja, hiszen 13 étterem, 8 bár, diszkó, internetkávézó, kaszinó, könyvtár, bevásárlósétány, butik, vámmentes boltok, színház, fénykép- és művészeti galéria, futópályák, sportpálya, biliárd, labdarúgás, squash, minigolf, teniszpálya, dodzsem, aquapark, vízicsúszdák, több masszázsmedence, 7 úszómedence és szauna is megtalálható a hajón.

Csúszdapark a fedélzeten.

Egyéb információ

Borravalóként 15%-os szervizdíjat számolnak fel a bár-, valamint wellness- és szépségápolási szolgáltatások után.
A fedélzeten eltöltött időre és a kirándulásokra a sportos ruházat ajánlott, azonban ünnepek és gálavacsorák alkalmaira javasolt, egyes esetekben elvárt az elegáns viselet.

Ne habozz egy ilyen életre szóló élménybe belevágni, hiszen a városlátogatások mellett a hajón is olyan szórakozás, ételkínálat és programok várnak, amiben más kirándulás alkalmával nem lenne részed!

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 2000 Ft/fő ártól köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 10 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Ajánlatok