accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életre szóló élmény: Vitorlás luxuskörutazás a Kanári-szigeteken egy lenyűgöző hajóval

utazomajom /

Mindig is érdekelt a hajózás? Ellenérzéseid vannak a több ezer fős óriás óceánjárókkal kapcsolatban? Akkor most figyelj! Ötcsillagos luxusélményt kínál a Sea Cloud Spirit vitorlása, amellyel 8 napon keresztül bejárható a Kanári-szigetek sok neves állomása.

A vitorlás

A 2021-ben épített, mindössze két éves Sea Cloud Spirit 4 emeletes, 69 kabinnal felszerelt és kb. 136 fős utaskapacitással rendelkező, igazi kuriózum. A 85 fős személyzet is mindent megtesz, hogy a vitorlás élmény felejthetetlen legyen.

Útiterv

Az ajánlat a Bécsből induló és oda érkező repülőjegyet tartalmazza turistaosztályon, 23-kg-os feladott poggyásszal. A bécsi reptérre történő kijutást, illetve hazajutást egyénileg kell megszervezni.

1. nap Repülőút Las Palmasba. Érkezés, transzfer a kikötőbe és hajóra szállás. A hajóút megkezdése 20.00 órakor.
2. nap Kikapcsolódás a tengeren.
3. nap San Sebastian, La Gomera/Spanyolország.
4. nap Puerto de la Estaca, El Hierro/Spanyolország.
5. nap Santa Cruz, Teneriffa/Spanyolország.
6. nap Kikapcsolódás a tengeren.
7. nap Arrecife, Lanzarote/Spanyolország.
8. nap Megérkezés Las Palmasba, Gran Canaria/Spanyolország 7.00 órakor. Kiszállás és városnézés az óváros megtekintésével, szabad időtöltés és a Playa de las Canteras strand felkeresése. Ezután transzfer a repülőtérre és visszautazás repülővel. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás (időpont: 2023.03.18. – 2023.03.25.).
9. nap Röviddel éjfél után megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás (időpont: 2023.03.25. – 2023.04.02.).

Példa időpont: 2023.03.18-25. A repülőjegyet és 8 napos vitorlás hajóutat, all inclusive ellátást és külső kabinos szobát tartalmazó csomag 1 461 990 Ft/fő áron foglalható. MEGNÉZEM

A foglalási ár tartalma

A csomag tartalmazza a retúr repülőjegyet Bécsből, 23 kg-os poggyásszal; a reptéri illetéket és biztosítási díjakat; a transzfereket a reptér és a kikötő között; 7 éjszakára szállást a Sea Cloud Spirit fedélzetén; teljes ellátást korai reggelivel, ebéddel, esténként négyfogásos választható menüvel vagy ötfogásos gálavacsorával, valamint italokkal; üdvözlő- és búcsúkoktélt; a legtöbb fedélzeti létesítmény és a vízisport eszközök használatát; 1 alkalommal a városnézést Las Palmasban; borravalót a fedélzeten és minden be- és kihajózási illetéket, kikötői díjat és üzemanyagpótdíjat.

Kabintípusok

Választható külső superior kabin, külső deluxe kabin, vagy erkélyes kislakosztály panorámaablakkal és erkéllyel.

Fontos információk

Nem tartalmazza az ár a személyes kiadásokat, például az útitervben nem szereplő szárazföldi kirándulásokat, ételek és italok költségeit.
A beutazáshoz még legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. Külföldi állampolgárokra esetlegesen más beutazási szabályok vonatkozhatnak, a vízum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.
A hajózási társaság hűségprogramján keresztüli árengedmények kizárva.
A kabinszámok kiosztását kizárólag a hajózási társaság végzi, és erről az úti okmányok elküldésekor ad tájékoztatást.
A helyi adottságok miatt esetlegesen szükségessé váló programváltozások jogát fenntartják.

Egészségügyi elvárás

Beszálláskor minden vendégnek negatív antigén tesztet kell bemutatnia, amelyet a beszállás előtt legfeljebb 48 órával készítettek és hitelesítettek.

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 4000 Ft / fő áron köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 7 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok