accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Folytatódik az Air France kabinfelújítási programja: nagyobb kényelem már az A350-eseken is

utazomajom /

A Boeing 777-200ER típusok kabinfelújítása után újabb szélestörzsű repülőgép várja júliustól az eddiginél is nagyobb kényelemmel az utasokat. Az Airbus A350-900-asok fedélzetén suite kialakítású üzleti osztály, valamint kiváló minőségű szövetek, burkolatok és alapanyagok szolgálják a minél kényelmesebb repülést.

Az Air France az elmúlt évben hirdette meg kabinfelújítási programját, amelynek részeként új business osztályú kabinterméket mutatott be, illetve megkezdte 12 darab Boeing 777-200ER típusú gépének teljes átalakítását. A közelmúltban a hamburgi Aircraft Interiors Expo szakkiállításon jelentette be a légicég, hogy a programba az Airbus A350-900-asokat is bevonják. Ebből a típusból összesen 41 példányt vásárolt, 20-at pedig már át is vett az Air France, a még átadás előtt álló repülőgépeket már az új kabinnal szerelik fel. Az első ilyen példány júliusban áll majd szolgálatba. Ezeken a repülőgépeken összesen 48 üzleti, 32 premium economy és 212 economy osztályú ülés lesz. Mindegyik utazási osztályon elérhető az Air France Connect, a légitársaság wifi szolgáltatása: az alap csomag díjmentes, de korlátozott sávszélességű böngészést tesz lehetővé.

Az üzleti osztályon teljesen sík ággyá alakítható, 53 cm széles ülések, zavartalan magánszférát biztosító, automata ajtókkal ellátott suite elrendezés és az eddigi legnagyobb, 20 hüvelyk képátmérőjű, 4K felbontású, tükröződésmentes érintőképernyő várja az utasokat. Mindegyik ülés folyosókapcsolatos, az ülőhelyek kialakításához pamutot, csiszolt alumíniumot és francia cserzésű bőrt használtak fel. A személyes tárgyak elhelyezésére szolgáló rekeszek mellett a kényelmet szolgálja még a zajszűrős fejhallgató, Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig személyes elektronikai eszköz is csatlakoztatható a rendszerhez. Ezeket az eszközöket USB-A, USB-C és vezeték nélküli töltő segítségével is fel lehet tölteni. Az ülések beállítását és a „ne zavarjanak” funkciót, valamint a fedélzeti szórakoztató rendszert külön
érintőképernyőről lehet kezelni. Az üléseket a Mark Collins tervezte az Air France számára és a Stelia gyártotta őket.

A prémium economy osztályon 32, a Collins Aerospace által gyártott, teljesen új tervezésű, 48 cm széles ülésekben foglalhatnak helyet az utasok. Ezeknél a helyeknél 94 cm-es lábteret biztosítanak, a háttámla 121 fokban dönthető. A beépített párnákat a nagyobb kényelem érdekében újratervezték, a fejtámla
négyféleképpen állítható. A csomag részét képezi a zajszűrős fejhallgató, valamint az USB-A és USB-C csatlakozók.

Az economy osztályon található, 46 cm széles, 119 fokban dönthető 212 ülést a Safrannal közösen fejlesztette ki az Air France. A háttámla ergonómikus kialakítású, a deréktámasz az eddigieknél kényelmesebb, jobb kialakítású. A korábbiakhoz képest két újdonság is található: háttámlába integrált okostelefon/táblagéptartó áll rendelkezésre, valamint az USB-C port mellett már USB-A csatlakozó is elérhető. A prémium turista és turista osztályon is 13,3” átmérőjű, 4K felbontású, tükröződésmentes képernyőkön keresztül érhető el a fedélzeti szórakoztató rendszer, amelyhez szintén elérhető a Bluetooth-csatlakoztatás funkció, így saját fejhallgatót is lehet használni.

Ajánlatok