accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Maldív-szigetek szerelmesei figyelem: a flydubai Gan szigetére indít napi járatokat!

utazomajom /

A flydubai 2023 február 4-től napi járatot indít a Maldív-szigetek második számú légikikötőjére a Gan nemzetközi repülőtérre (GAN), amely új dimenziót nyit a turisták életében. Eddig csak Maléból vagy Sri Lankáról lehetett a szigetre repülni.

Jelenleg Budapestről a Flydubai kínálja a legjobb átszállási lehetőséget Malé repülőterére. A meglévő járat mellé érkezik az új, amely szintén fantasztikus átszállást kínál a magyarok számára. Odafelé 2 óra 35 perces átszállással összesen 13 óra 45 perc az út, visszafelé pedig 2 óra 45 perces átszállással 14 óra 50 perc alatt érünk Budapestre.

A flydubai nem új szereplő a piacon, már 2013 óta szolgálja ki az utasokat a Dubai – Male útvonalon. Az új Gan-i járat jövő évi indulásával a légitársaság heti 28 járatra növeli a járatsűrűséget.

Miért is jó ez nekünk annyira? Mert az új járat lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban eljussunk a célállomásra. Sok resort esetében nem lesz szükség belső járatot vagy hidroplánt igénybe venni.

Hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton a gép délután 4-kor érkezik és este 11-kor indul Ganról, szerdán, pénteken és vasárnap pedig 9:15-kor érkezik és 15:10-kor indul Dubaiba. Célszerű úgy variálni az érkezést, hogy az délelőttre essen, hiszen a hidroplánok napnyugta után már nem közlekednek. Indulásra tökéletes az este 11 óra, tehát ha rám hallgattok, akkor szerdán, pénteken, vagy vasárnap érkeztek és hétfőn, kedden, vagy csütörtökön indultok majd a Ganról. Így tudjátok teljes mértékben kihasználni a nyaralással töltött időt.

A legolcsóbb retúr repülőjegyek 272.000 Ft-tól érhetőek el.

Addu Atoll

Az Addu Atoll egy szív alakú atoll, amely a Maldív-szigetek déli részének peremén fekszik. Az Addu-atoll 6 lakott szigetnek, lenyűgöző búvárhelynek és több, mint 20 lakatlan szigetnek, valamint az Addu Atoll üdülőhelyeinek és vendégházainak ad otthont. A lakott szigeteket, Meedhoo, Hulhudhoo, Hithadhoo, Maradhoo és Feydhoo összefoglaló néven Addu városnak nevezik a hozzájuk csatlakozó hidak és mellékutak miatt. Ez az oka annak, hogy Adduban található a Maldív-szigetek leghosszabb, 14 km hosszú szigete.

Az atoll természetes védelmet biztosít az őt körülvevő a korallzátonyok és a lagúna szerkezeti kialakulása miatt. A víz a legtöbbször nyugodt, nem jellemzőek a nagy hullámok.

Itt biztosan mindenki megtalálja a számítását. Az atollon már napi 15.000 Ft alatt foglalhatsz szállást reggelivel két fő részére, jó értékeléssel: Everest Lodge – Divers Cave. Ha nagyobb kényelemre vágysz, akkor a 4 csillagos Canareef Resort Maldives jó választás lehet.

A resort szigetek közül könnyedén elérhető többek között az:

5 csillagos szuper luxus Raffles Maldives Meradhoo

Raffles Maldives Meradhoo

5 csillagos minden igényt kielégítő Pullman Maldives All-Inclusive Resort

Pullman Maldives All-Inclusive Resort

4 csillagos nagyszerű értékelésű Mercure Maldives Kooddoo All-Inclusive Resort

Mercure Maldives Kooddoo All-Inclusive Resort

5 csillagos fényűző Park Hyatt Maldives Hadahaa

Park Hyatt Maldives Hadahaa

5 csillagos Ayada Maldives luxusüdülőtelep

Ayada Maldives

Barátságosabb áron foglalható 4 csillagos The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah

5 csillagos kedvezőbb árú Amari Havodda Maldives

Amari Havodda Maldives

5 csillagos modern The Residence Maldives

The Residence Maldives

Olcsóbb South Palm Resort Maldives

South Palm Resort Maldives

Teljes ellátással 85.000 Ft-tól foglalható 3 csillagos Equator Village Resort

Equator Village Resort

Személyre szabott Maldív-szigetek-i ajánlatokért keressétek a legaktívabb maldív facebook csoportot!

Ajánlatok