accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Giga Expo Santungban

utazomajom /

A 2. RCEP (Santung) Import Expo-t idén is megrendezik a kelet-kínai Santung tartományban, egészen pontosan Linji városában. Az esemény pontos időpontja augusztus 19. -21. lesz.

De mi is az a RCEP? A RCEP egy regionális átfogó gazdasági partnerség, a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) és partnerei között létrejött szabadkereskedelmi megállapodás az árukra, szolgáltatásokra és a szellemi tulajdonra vonatkozóan. Az ebben részt vevő országok: Brunei, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Malajzia, Mianmar, a Fülöp-szigetek, Szingapúr, Thaiföld, Vietnam, Kína, Japán, India, Dél-Korea, Ausztrália és Új-Zéland.

Az idei eseményen három óriási pavilont állítanak fel, a teljes kiállítási terület pedig 25 000 négyzetméter lesz, ami nem kevesebb, mint 1200 nemzetközi sztenderd standnak felel meg.

Ezt egészíti ki majd a számos támogató esemény, mint például a kis- és középvállalkozások fóruma, egy nemzetközi együttműködési találkozó és egy élő adásvételi és vásárlási összejövetel. Ezt színesíti továbbá egy import árubeszerzési fesztivál és egy befektetési és promóciós rendezvény is.

Az első ilyen szakmai csúcs eseményt 2021 októberében rendezték meg, amelyen 53 ország és régió 508 vállalata vett részt, 41 000 látogatóval, köztük 16 000 szakmai vásárlóval. 2021-ben a helyszíni tranzakciók volumene elérte a 215 millió jüant (32 millió dollárt), a tervezett tranzakciók összege pedig a 721 millió jüant (107 millió dollárt.) A szervezők idén is legalább ilyen horderejű fesztiválra számítanak.

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok