accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

ERROR FARE: medencés szállás Balin 9 forintért!

utazomajom /

Ha éppen Balin vagy, esetleg a közeljövőben tervezel oda utazni, akkor kihasználhatod ezt az elírást:

Itt foglalhatod: http://l.utazomajom.hu/kiado7b5aa

Arra figyelj, hogy ez egy elírás, nem biztos, hogy valóban visszaigazolják a foglalásod, mindenképp legyen “B” terved! Ha még nem regisztráltál az Airbnb-re, ide kattintva 9.000 forint kedvezményt kapsz az első foglalásodból.

Ha nem tudod, hogy mi az az Airbnb, akkor olvasd el ezt a cikkünket. A legfontosabb pedig, hogy ha nincs szükséged a szállásra, ne foglald be, ne vedd el más elől a lehetőséget!

Köszönjük a tippet olvasónknak, Péternek!

Ajánlatok