accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Gyűrűméret meghatározása pontosan

utazomajom /

Gyűrű vásárlásakor ismerni kell a pontos gyűrűméretet annak érdekében, hogy se kicsi, se nagy ne legyen a gyűrű. Viszont nem mindig van lehetőség bemenni az ékszerüzletbe, hogy levegyék a méretet. De akkor hogyan határozzuk meg, hogy mekkora gyűrűre van szükségünk? A legbiztosabb megoldást a gyűrűmérő használata jelenti.

Amikor feltűnésmentesen kell kideríteni, hogy milyen méretű a gyűrű

A gyűrűméret meghatározása szükséges ahhoz, hogy az eljegyzési gyűrű tökéletesen illeszkedjen a partnered ujjára. A Gyűrűgurunál olcsón lehet eljegyzési gyűrűt vásárolni, ráadásul ingyenesen postázzák a gyűrűmérőt.

De ha titokban szeretnéd tartani, akkor más módszereket kell alkalmazni. Íme néhány ötlet:

Ha a partnered rendelkezik olyan gyűrűvel, amit visel, próbáld meg egy kis időre elcsenni és vidd el egy ékszerészhez vagy üzletbe, ahol lemérik a pontos méretét. Ügyelj arra, hogy ne vegye észre a párod.

Fordulj a szerelmed barátaihoz vagy családtagjaihoz, és kérj segítséget a gyűrűméret megtudásához. Valószínűleg már tudják ezt az adatot vagy segíthetnek megszerezni az információt anélkül, hogy kiderülne a terv.

Ha nincs lehetőséged feltűnésmentesen elhozni egy meglévő ékszert vagy segítséget kérni, próbálj méretet venni a partnered ujjáról. Használj egy vékony, rugalmas anyagot, például cérnát vagy papírszalagot, és tekerd körbe az ujját. Jelöld meg a két végpont találkozását, majd mérd meg egy mérőszalaggal.

A legbiztosabb módszer

A gyűrűméret meghatározása nem mindig lesz 100%-osan pontos, de segítséget nyújthat az üzletben vagy ékszerésznél történő vásárláshoz. Az ékszerész pedig, segíthet pontosítani a méretet, ha szükséges.

A gyűrűmérő azonban egy olyan eszköz, mely lehetővé teszi, hogy pontosan lemérd a méretet, így biztos lehetsz abban, hogy az ékszer kényelmes lesz.

A gyűrűmérők általában egy hosszú, rugalmas csíkból vagy mérőszalagból állnak, amelyen méretezett számok és skálák találhatók. Ezek a skálák általában az USA méretrendszer (pl. 5, 6, 7, stb.) vagy az EU méretrendszer (pl. 50, 52, 54, stb.) szerint vannak felosztva. A mérőszalag általában műanyag.

Egyszerű használni

A használata rendkívül egyszerű. Csak csúsztasd az ujjadra, majd húzd meg a mérőt úgy, hogy kényelmesen illeszkedjen az ujjadhoz, de ne legyen túl szoros vagy laza. Fontos megjegyezni, hogy az ujjak mérete változhat a nap folyamán és különböző időszakokban, például a hőmérséklet vagy a testmozgás hatására. Ezért a legjobb eredmény érdekében érdemes több alkalommal is lemérni az ujjad méretét, például reggel és este, amikor a testhőmérséklet változhat.

A gyűrűmérő használata előnyökkel jár mind a vásárlók, mind az ékszerészek számára. A vásárlóknak lehetővé teszi, hogy pontos méretet válasszanak, és elkerüljék a kényelmetlenséget vagy a gyűrű visszaküldését a méret miatt. Az ékszerészek számára pedig segítséget nyújt a pontos méret kiválasztásához és az egyéni igényeknek való megfeleléshez.

Ajánlatok