accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ha igazán elpusztíthatatlan, megbízható okostelefont keresel!

utazomajom /

Egy igazán modern, ugyanakkor elpusztíthatatlan és maximálisan megbízható okostelefont keresel? A küldetés bár nem a legkönnyebb a mai törékeny okostelefonok között, de egyáltalán nem lehetetlen! Létezik olyan okostelefon, amelyet a törhetetlenség, a strapabíróság és még más előnyök is jellemeznek!

Kíváncsi lettél? Tarts velünk!

Elpusztíthatatlan, megbízható okostelefon? Létezik!

Ha csak meghalljuk a Caterpillar márkanevet, azt máris azonosítjuk a strapabírással, a megbízhatósággal, a törhetetlenséggel. Nem véletlen, hogy épp ezen jellemzők mentén alkották meg a cég márkanevét viselő készülékeket. Valódi piaci igény kiszolgálását célozták meg, sikeresen.

A mobiltelefonok fejlődésükkel párhuzamosan egyre érzékenyebbek lettek. Sajnos sok esetben nem is szükséges túl nagy ütés ahhoz, hogy megsérüljenek. A zord körülmények a legtöbb mai okostelefont megviselik, nem tudnak velük megbirkózni. Ez is mutatja, hogy van létjogosultsága a komolyabb védelemmel ellátott készülékeknek. Ha neked is ilyenre van szükséged, válassz a CoolMobile.hu Caterpillar okostelefonjai közül!

Kiemelkedő funkcionalitás

Bár a CAT márka alapvetően a fentebb részletezett tulajdonságai miatt híres, ám egyedülállósága nem csak ebben rejlik! Természetes, hogy strapabírósága kapott prioritást, hisz egy valós igényre nyújtanak tökéletes megoldást. Ugyanakkor nem feledkeztek meg emellett a további igényekről, a kiemelkedő funkcionalitásról sem.

Fontos tulajdonságuk, hogy sokáig bírják töltés nélkül, ami rendkívül hasznos munka közben, zord körülmények között, akár távol mindentől. De kellően gyorsak is a készülékeik, megfelelően nagy tárolókapacitással rendelkeznek, és még a kameráik felbontása is meggyőző. Persze mindezek mellett ellenállóak a porral, vízzel és persze a mechanikai ráhatásokkal szemben is.

Esztétikailag is rendben vannak

Nem kell aggódnod, mert nem csak ipari körülmények között állják meg a helyüket a CAT okostelefonok. Több típus, számos design és szín áll a rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra ideális készüléket. Nem kell hát a telefonod kinézetét beáldoznod azért, hogy maximális védelmet, “törhetetlenséget” kapj. Bátran mutatkozhatsz vele üzleti vagy baráti társaságban is. Akár plusz beszélgetési alapot is jelenthet, ha szóba kerül a Caterpillar készüléked.

Kinek a legideálisabb választás egy ilyen okostelefon?

Ha te csak villogni használod a telefonod, akkor számodra nem a CAT lesz a legjobb választás. Azoknak lesz ez az ideális mobil, akik intenzív igénybevételnek teszik azt ki nap mint nap. Akiknek kulcsfontosságú, hogy valóban bármilyen körülmények között, hosszú távon is megbízható és strapabíró legyen az okostelefonjuk.

Éppen ezért tökéletes választás ipari környezetben, például építkezésen vagy a termelésben dolgozóknak. De túrázáshoz és sportolóknak is kiváló!

Ajánlatok