accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Micsoda hasznos oldalra leltünk! Ezt nézd meg, ha utazást tervezel!

utazomajom /

Ha még nem jártál mindenhol, de tervezed, akkor biztosan folyton te is a legjobb úticélok után kutatsz és olvasod a tippjeinket, hová is lehetne elrepülni.

Persze sokszor ütközünk olyan akadályokba, amikor egy szimpatikus helyre szeretnénk elutazni, hogy bonyolult a kijutás, vagy több átszállással lehet csak elérni. Amikor nem csak az ár, de az egyszerű kiutazás is szempont, akkor jó, ha már az ötletelésnél körültekintőek vagyunk.

A flightconnections.com oldal ahhoz nyújt segítséget többek között, hogy kilistázza egy térképen az egy kiválasztott helyről induló összes közvetlen járatot. Budapestről is számos direkt járat indul, bár többségük európai úticélra. Távolabbi desztinációként egy-két kínai és kóreai repülőjáratot találunk. Az illusztráción az egész évben üzemelő járatokhoz kék pötty tartozik, míg a sárga pontokra téve a kurzort az is látható, hogy az adott szezonális úticélra meddig foglalhatunk.

Sokkal színesebb a térkép a bécsi (VIE) reptér esetében. 200 közvetlen repülőjárat indul az osztrák reptérről 62 országba. Bécsnek három országon belüli, ún. domestic járata is van. Az egyik leghosszabb non-stop repülőút a Bécs és Los Angeles (LAX) között közlekedő járathoz tartozik, amelynél az Austrian Airlines gépe 6120 km-t repül és 12 óra 20 perc alatt ér oda. A flightconnections adatai szerint 56 légitársaság indít járatokat a Bécs-Schwechat nemzetközi repülőtérről.

Amennyiben egy úticélt alaposabban meg szeretnénk vizsgálni, elég a pontra kattintani a térképen és már láthatjuk is, hogy mennyi a repülési idő, milyen távol van, de pár kattintással az adott járat indulásait és repülőjegyárait is ki tudjuk listázni.

A flightconnections.com nagyon jó arra, hogy inspirálódj és akár olyan helyet találj a térképen, ami egyszerűen megközelíthető és még eddig nem volt a bakancslistádon!

Ajánlatok