accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Első a biztonság! Háttámla nélküli ülések az EasyJet gépén (Fotóval)

utazomajom /

Amióta a fapados légitársaságok megjelentek az égen, jó néhány furcsaságot láttunk már, sőt tapasztaltunk a saját bőrünkön is. Késések, overbooking, poggyászméret-mizéria, hogy csak néhányat említsünk a leggyakoribb problémákról. Most pedig itt a legújabb őrület, a háttámla nélküli ülés! Vigyázat, felkavaró képek következnek 😊

Nem volt háttámlája két ülésnek az EasyJet hajnali, a londoni Lutonból a svájci Genfbe tartó járatán – közölte a brit Metro.

A hiányos ülésekről az egyik utas készített fotókat, amelyeket elküldött a barátjának is. Bár viccnek szánta, a férfi azonnal posztolta a fotókat a Twiterre, így azóta már bejárta a világot a kényelmesnek egyáltalán nem nevezhető utazási mód. Jó hír, hogy a háttámla nélküli ülésen senkinek nem kellett utaznia, a személyzet ugyanis megvárta, amíg befejeződik a beszállás és átültette máshová a peches hölgyet.


Természetesen az EasyJethez is eljutott a hír, akik azonnal kérték, hogy távolítsák el a fotót a Twitterről, mielőtt kivizsgálnák az ügyet. A fotó maradt, a légitársaság pedig nyilatkozatot adott ki, miszerint „a biztonság a legfőbb prioritásuk”, emellett posztoltak egy linket, amely a biztonsági oldalukra vezet. Az EasyJet szóvivője elmondta, utasaik nem utazhatnak azokon az üléseken, amelyek javításra várnak.

De nem ez volt az egyetlen járat, ahol háttámla nélküli üléseket fotóztak. Egy Thomas Day nevű Twitterező kísértetiesen hasonló képet posztolt az előző esetre reagálva. Azt írta, ő pénteken Berlinbe repült Lutonból a légitársasággal, és két ülés már akkor is hiányos volt. Mivel az a járat teljesen tele volt, a személyzet fizetett néhány utasnak, hogy szálljanak le a gépről.

 

Ha Te is tapasztalsz furcsa dolgokat utazásod alatt, oszd meg velünk kommentben vagy írd meg facebook csoportunkban!

Ajánlatok