accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Budapestre utazol? Itt az év egyik legjobb ajánlata (nem csak vidékieknek!)

utazomajom /

Sokszor hallom, hogy a Főváros drága és nem éri meg ott éjszakázni és este a programok után haza is lehet utazni. De mi lenne, ha nem kéne haza rohanni és akár egy alkoholos koktélt is megihatnál egy menő tetőterasz bárban?

A szállodai árak lehet, hogy magasabbak Budapesten, mert az a külföldi vendégeknek megfizethető. A Budapest Brand, a Főváros turisztikai és marketing szervezete azon dolgozik, hogy a magyar vendégek is hosszabban élvezhessék a Budapest szépségét. Idén ismét kedvezményes kártyát kínálnak a hazai utazóknak.

A Hello Budapest Card-dal rengeteget spórolhatsz, ha Budapestet fedeznéd fel az egyik nyári/őszi hétvégén.

 A 48 órás Hello Budapest Card egyik legnagyobb előnye, hogy ha két éjszakát foglalsz a partner hotelekben közvetlenül, akkor a harmadik éjszakát ingyen kapod. A kínálatban 3-4 és 5 csillagos hotelek vannak és mind központi elhelyezkedésű.

Ezen kívül kapsz egy ingyenes strandbelépőt és egy ingyenes fürdőbelépőt, ingyenes belépést több, mint 20 múzeumba, ingyenes közösségi közlekedés (BKV bérlet) 48 órára, libegőzést, barlang belépőt, gyalogos városnézést és még rengeteg kedvezményt éttermekbe és programokra.

Fedezd fel a Fővárost a Hello Budapest Kártyával!

A Hello Budapest Card 15 400 Ft-ba kerül, de ha az UTAZOMAJOM2022 kódot használod, kapsz 20% kedvezményt, így 12 320 Ft-ot kell csak fizetned. Itt tudod megvenni!

Hotelek

A szállodáknál 2+1 akció keretében a harmadik éjszakát ajándékba kapod. A 3-4 csillagos partner szállodák listája folyamatosan bővül. A hoteleknél közvetlenül kell foglalni, illetve a kedvezmény csak Hello Budapest Card vásárlásával/bemutatásával érhető el.

A kártyát akkor is érdemes megvenni, ha csak a szállodai ajándék éjszakára használod fel.

*****

Mystery Hotel Budapest

****superior

Hotel Nemzeti Budapest MGallery

****

Mercure Budapest City Center

Danubius Hotel Helia

IntercityHotel Budapest

The Aquincum Hotel

Impulso Fashion Hotel

Expo Congress Hotel

La Prima Fashion Hotel

Bo33 Hotel Family & Suites

***

Baross City Hotel

Danubius Hotel Erzsébet City Center

Programok

Nézzük mi minden fér bele egy sűrű két napba. A kártya akkor éri meg leginkább, ha legalább egy fürdő és egy strandbelépőt is veszel vele.

Ezen kívül rengeteg helyen kapsz kedvezményeket:

Unicum ház – 50%

Dunai Legenda városnéző hajó – 25% (5 400 Ft helyett 4 050 Ft)

Sziklakórház Atombunker Múzeum – 25 %

Fővárosi Állat- és Növénykert – 25%

 

Párisi Passage Café -20%

Halászbástya étterem – 20%

Molnár’s kürtöskalács – 20%

 

Bike & Relax kerékpártúra – 20%

Aquaworld Resort – 20%

Lupa Beach – 20%

Bringóhintó – 20%

Szent István Bazilika – 20%

Pezsgős óriáskerkezése Budapest Óriáskerekén – 20%

Szemlő-hegyi barlang 20%

Baltadobálás – 15%

 

További kedvezményeket találsz a hello.enbudapestem.hu oldalon.

https://hello.enbudapestem.hu/kedvezmenyek/

Ezek után egy utazómajom se mondja nekem, hogy Budapesten ne lehetne remek utazós ajánlatokat találni.

Extra Utazómajom kedvezmény

A Hello Budapest Card 15 400 Ft-ba kerül, de ha az UTAZOMAJOM2022 kódot használod, kapsz 20% kedvezményt, így 12 320 Ft-ot kell csak fizetned. Irány a webshop! https://www.budapestinfo.hu/hu/webaruhaz

Szponzorált tartalom. A cikk szerzője Gyémánt Balázs.

Ajánlatok