accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hogyan maximalizálhatod a köszönőoldalakban rejlő lehetőségeket?

utazomajom /

Személyes kapcsolataidban biztos megtapasztaltad már, hogy egy apró figyelmességnek is mennyire lehet örülni, milyen nagyra értékelik a partnereid, szeretteid a törődést, az odafigyelést. A honlapodon ugyanezt a figyelmességet a köszönőoldalakkal lehet megvalósítani. Ha jól használod, ezek igazi kincsesbányát jelentenek számodra. Ebben az írásban megmutatjuk, hogyan aknázd ki ezeket a kincseket.

Milyen feladatokat lát el a köszönőoldal?

A köszönőoldal a weboldalad azon része, ahová a látogatókat irányítod, ha regisztrálnak, letöltenek egy csalit, vagy vásárolnak valamit. Ezeket az oldalakat kell feltuningolni, a bennük rejlő lehetőségeket maximalizálni, ehhez azonban tudni kell, milyen funkciói vannak egy köszönőoldalnak:

  1. Megerősítés – gratulálnunk kell a döntéséhez és megerősíteni abban a hitében, hogy jól tette, amikor téged választott.
  2. Mérés – ha tudod, hány látogató jut el a köszönőoldalig, tudni fogod, milyen a konverzió a weboldaladon.
  3. Értékesítésnövelés – a vásárlói szokások ismeretében fel tudunk ajánlani kiegészítőket, tartozékokat, kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat.

A Klikkmarketing szakértői szívesen segítenek, hogy mindhárom funkciót be tudd építeni a weboldaladba.

Hogyan turbózhatod fel a köszönőoldalakat?

Ha nincs semmilyen kapcsolódó ajánlatod, akkor is növelheted az forgalmadat a köszönőoldalak segítségével:

  • Jutalmazhatod a továbbajánlást – a barátok, ismerősök meghívásáért adhatsz különböző bónuszokat.
  • Kérheted, hogy kövesse közösségi média oldalaidat, és ossza meg a neki tetsző tartalmakat. A megosztásra nem mindig hajlandóak az emberek, ezért kisorsolhatsz valamit azok között, akik megosztják a weboldalad közösségi média platformokon.
  • Ajánlhatsz további tartalmakat az oldaladról, amelyek erősítik a bizalmat, növelik a hitelességed. Kapcsolódó tartalmakat vagy a legnépszerűbb tartalmaidat is ajánlhatod.
  • Megjutalmazhatod egy kuponkóddal, amelyet a következő vásárlásánál tud felhasználni, ezzel is növelve annak valószínűségét, hogy visszatérő vásárló lesz.
  • Indíthatsz törzsvásárlói programokat, szervezhetsz pontgyűjtő akciókat, sokan kedvelik az ilyet, főként, ha értékes ajándékot kapnak a pontokért.
  • Kérheted, hogy értékelje a terméket, vagy vegyen részt egy ügyfélelégedettség-mérésben. Hosszú kérdőívek kitöltését ne kérd a látogatóktól, mert arra a legtöbben nem hajlandóak.

Összegzés

A fentiekből látható, milyen sokrétűen használható a köszönőoldal a márkaépítésre, ismertséged növelésére, az értékesítés támogatására. Használd ki az oldalak mindhárom funkcióját, építs bizalmat, mérj, adj el többet! Ne hagyd az asztalon ezt a pénzt!

Ajánlatok