accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így keresett olvasónk 10 ezer forintot egy repjegy vásárlással!

utazomajom /

Olvasónk, János küldött nekünk üzenetben egy aranyos sztorit.

Május 12-én utazom Máltára, a repülőjegyet pedig nagyon előre lefoglaltam már 14 ezer forint körüli értékben. A mai napon arra kelek, hogy az Utazómajom hirdeti, hogy milyen olcsók a repülőjegyek Máltára! Fel is mentem a Wizz Air honlapjára, ahol azt tapasztaltam, hogy a kb. egy éve előre lefoglalt repülőjegyem arra az időpontra, most csak 6.000 Ft körüli.
Nah, mondom magamban, most “buktam” majd egy tízest!
Majd rámentem a foglalásomra, ahol írták, hogy a poggyász méretei változtak, és ezt a változást elfogadom-e vagy sem. Ha nem fogadom el, akkor visszakapom a befizetett összeget, illetve ezen felül még 20 százalékot Wizz Air pontokban. Kapóra jött nekem, tehát nem fogadtam el, törölték a foglalásomat, visszakaptam a pénzt és a plusz húsz százalékot kreditben a Wizz számlámra. Ezután ugyanarra a dátumra lefoglaltam újra a repjegyet, de már csak 6.000 forintért. Tehát a reggel, amikor felkeltem a Wizz Air számlámon volt 36.508 Ft, majd a törlést követően 52.328 Ft lett, és a foglalás után 46.149 Ft! A mai napon kerestem 10 ezer forintot! – írja olvasónk, János.

Volt már korábban is hasonló esetem, akkor Szkopjébe foglaltam régen egy repülőjegyet 6.000 forint körüli értékben, majd idő közben változott a menetrend. Felajánlották, hogy elfogadom-e vagy sem. Szerencsémre pont nem volt már jó az időpont, nem tudtam volna akkor elmenni, ezért nem fogadtam el, visszakaptam a pénzt illetve 20 százalékát a foglalásnak, igaz itt ez nem volt jelentős. Olykor az is jól jön, ha törlik a repülőjegyet, vagy megváltozik a menetrend!

Ajánlatok