accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen egy felejthetetlen limuzinos buli!

utazomajom /

Nincs ötleted, mivel lehetne feldobni a szürke péntek estéket? Unod a szokásos bulihelyeket és a tömeget? Netán születésnap, lánybúcsú vagy esküvő közeleg? Szervezz privát bulit egy limuzinban, és tapasztald meg az igazi luxuséletérzést!

Limuzin neked és barátaidnak!

Nem csak a különleges alkalmak, mint a születésnapi, névnapi, diplomaosztós vagy egyéb ünnepség kívánja meg néha az extrákat. Mindannyian szeretünk néha kirúgni a hámból, és jólesik levezetni a hétköznapok stresszét egy szuper buliban, a legjobb barátainkkal.

Egy igazi, felejthetetlen élményhez garantáltan hozzájárul egy elegáns, panorámatetős luxuslimuzin a Partylimuzintól. Akár 8 vagy 9 főt is vendégül láthatsz, és élvezheted a társaságot a profi hangrendszerrel, fényekkel felszerelt autóban.

A hangulatot pezsgőt szürcsölve koronázhatjátok meg, miközben a panorámatetőn nézitek a gyönyörű esti városi fényeket. Ugye, milyen jól hangzik?

Szerencsére manapság rendkívül könnyű limuzint bérelni. Régebben csupán az elit társaságok és a kiváltságosok élhettek ezzel a lehetőséggel nehéz elérhetősége és magas ára miatt.

Ma már kedvező áron, akár a barátokkal összedobva bérelhettek felsőkategóriás limuzint privát, egyenruhás sofőrrel, aki ajtót nyit és pezsgővel kínál.

Szuper ajándékötlet!

Ha nem magadat lepnéd meg, hanem ajándékba adnád a limuzinos élményt, garantáltan le fog esni az ünnepelt álla!

Remek előrehozott nászajándék lehet például, ha az ifjú pár fuvarát Te intézed! Így ők elegánsan, kényelmesen utazhatnak, és mindig emlékezni fognak erre a remek meglepetésre.

Ha valaki a családodból, baráti társaságodból mérföldkőhöz érkezik, diplomaosztója vagy kerek, például 30. születésnapja lesz, szintén szuper módja az ünneplésnek.

Ha külföldi vendéget vársz, vagy kiemelten fontos ügyfelet, akár a repülőtéren fogadhatod vagy küldhetsz érte limuzint. Így kellemeset a hasznossal összekötve, még egy alapos városnézésre is szakíthat időt, miközben kényelmesen pihen az autóban.

Mire figyelj a bérlésnél?

Limuzint jellemzően óránként lehet bérelni, ezért határozd meg előre az időtartamot, mert az ár főleg ennek függvényében változik.

A másik fontos szempont a létszám. Autót aszerint válassz, hogy hány főt szeretnél vendégül látni, hogy kényelmesen elférjetek és élvezhessétek a partit.

A harmadik tényező az útvonal. A sofőrnek és a bérlőcégnek nagy segítség, ha nagyjából meghatározod azokat a helyeket, amiket érinteni szeretnél. Ha céltudatosan tudod a megállókat és az úti célt, lehetőleg már a kapcsolatfelvétel során jelezd, hogy tudjanak megfelelően kalkulálni az idővel.

A Partylimuzin számos felejthetetlen limuzinos bulit szervezett meg egészen vegyes korosztálynak. Akár születésnapi gyerekzsúrról van szó, akár diplomaosztó utáni buliról, bármilyen alkalomra rendelkezésre állnak luxusminőségű limuzinjaik. Foglalj időben, és vesd bele magad az éjszakába!

Ajánlatok