Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Íme a várva várt Budapest-Shanghai közvetlen járat!

2019. március 04. hétfő, 07:30 - Petra
Hírek

Nemrég röppent fel a hír, amely szerint a Shanghai Airlines végre közvetlen járatot indít, amely hetente 3 alkalommal fog közlekedni Budapest és Shanghai között. A Routes Online beszámolója szerint a szolgáltatást előreláthatóan 2019. júniusától lehet majd igénybe venni.

A hosszú utat Boeing 787-9 típusú Dreamliner gépekkel tehetik meg majd a személyzet és az utasok. A 285 férőhelyes repülőn 4 osztályba vannak rendszerezve az ülések,  amelyből 227 hely Economy, 28 Premium Economy, 26 Business Class és 4 First class megjelölésű ülés is található.

A járat a Sanghai Pudong Nemzetközi Repülőtérről fog startolni helyi idő szerinti 00:40-kor, majd szintén helyi idő szerinti 06:00-kor fog landolni Budapesten. Ezt követően hat és fél órás pihenés után, 12:30-kor indul vissza a kínai nagyvárosba, ahová 4:40 perckor fog megérkezni.

Igaz, a BUD-PVG járatra való foglalások egyelőre limitáltak, ám az odarepülni vágyók már megvásárolhatják utazásukat az eddigi legegyszerűbb, átszállás nélküli távol-keleti járatra.

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?